Breaking News

Martin megígérte, megírja a Winds of Wintert

George R. R. Martin mostanra már gyakorlatilag bármit csinálhat, kap hideget-meleget, ugyanis mindenki a legújabb Trónok harca, vagyis A tűz és jég dala kötetet várja tőle.





A friss blogbejegyzésében is kitért erre, amellett, hogy megköszönte a rajongóknak, amiért a kiegészítő kötet, Tűz és vér kapcsán is kitartottak mellette.


"Tudom, hogy a Winds-et akarjátok, és meg is adom Nektek, de örülök, hogy ennek a könyvnek az esetében is velem tartottatok. A türelmetek és az el nem múló támogatásotok a világot jelenti számomra. Élvezzétek olvasni ezt is! Én pedig visszatérek a magány erődítményébe, vissza Westerosba. Nem holnap lesz, és nem is jövő héten, de el fogok jutni A tűz és jég dala végére. Eközben jön a Trónok harca utolsó évada, és az új show, amit még nem hívnak hivatalosan The Long Nightnak, emellett egy pár másik sorozat forgatókönyve is készül... és néhány más menő dolog is alakul. Nem a tél az egyetlen, ami jön.

Nem sokkal korábban az Entertainment Weeklynek adott interjújában is nyilatkozott a nagy lezárás kapcsán: "Tudom, hogy sokan dühösek rám amiatt, hogy még nincs kész a Winds of Winter. Én is dühös vagyok magamra. Azt kívánom, bár négy évvel ezelőtt befejeztem volna. Azt kívánom, bár most rögtön befejezhetném. De nem. Nagyon sok sötét éjszakám volt, amikor a fejemet vertem a billentyűzetbe, és kérdezgettem magamtól, >> Befejezem ezt még valaha?  A sorozat egyre elprébb jár, én meg egyre inkább csúszom és csúszom. Mi a franc történik itt? Meg kell tennem. << Nem olyan régen kaptam meg a Tűz és vér példányomat, és így, hogy már a kezemben tartottam, azt kell mondjam, gyönyörű könyv. Doug Wheatley illusztrációi nagyszerűek. Rég volt, hogy új Westeros könyvet adtunk ki, és ezt nálam senki sem tudja jobban. Legalább annyira tisztában vagyok ezzel, mint a leghardcore-abb rajongóim. És mást is adtam ki. Nem mintha hatéves vakáción lettem volna. Nagyjából hat havonta van új Wild Cards kötet. De nem ilyen, ami teljes egészében az én írásom."

Nincsenek megjegyzések