Breaking News

Megvan az új megaBubble (fandom) doboz témája!

A múltkori teaser alapján már sejthető volt, aki ismeri Tolkien világát, valószínűleg azonnal felismerte ugyanis a betűket, hogy a következő, kifejezetten rajongótáboroknak készülő BubbleBook doboz témája Tolkien világa lesz.

A tippek természetesen bejöttek, a doboz a Középfölde címet kapta. 




Már rendelhető is, és az alábbi részleteket árulták el róla:

Egy Csomag mind fölött, Egy Csomag kegyetlen,
Egy a sötétbe zár, bilincs az Egyetlen.
🧙‍♂️ 2019 első megaBubble csomagja rögtön egy kalandos utazásra invitál. S ahogy a kép is illusztrálja, a Gyűrűk ura világát hozzuk el nektek!
🧙‍♂️ A szilmarilok összes ellentmondásáról hosszasan tudsz vitázni, és már magad sem tudod, hányszor olvastad végig a trilógiát és a Hobbitot? 
🧙‍♂️ Van egy jó hírünk számodra: Neked való ez a megaBubble csomag, ha ámulatba ejtett Tolkien varázslatos világa, ha szívesen utaznál Völgyzugolytól Minas Tirith városáig és útközben legurítanál egy kupa sört a Pajkos Póni fogadóban. 
MI LESZ A CSOMAGBAN?
🧙‍♂️ A csomag J. R. R. Tolkien világa által inspirált elemekkel lesz tele. S ahogy az előző megaBubble csomaghoz hasonlóan, úgy ebben is hivatalos merchandise termékekkel találkozhat az, aki nem hagyja nálunk a csomagját.
🧙‍♂️ Ez a csomag azonban különbözik a lightBubble és darkBubble csomagoktól, hiszen nem tartalmaz könyvet, viszont annál több, a témához köthető elem köszön majd vissza.
🧙‍♂️ A csomag ára 11.990 Ft, a rendelési időszakról a honlapunkon tájékozódhatsz.
🧙‍♂️ Kíváncsi vagy, mikor érkezik a csomag?
Gandalf így szólt: a megaBubble csomag jöttére február múltán számítsatok, pirkadatkor, kelet felől!
🧙‍♂️ A csomag már elérhető a megszokott helyen: www.bubblebook.hu


Az előző, egyben legelső megaBubble dobozról én is írtam, annak a témája a Harry Potter volt. A linkre kattintva olvashatjátok a bejegyzésemet róla.

Nincsenek megjegyzések