Breaking News

Catana Chetwynd: Szerelmes ​pillanatok {Értékelés + Nyereményjáték}

Catana Chetwynd: Szerelmes ​pillanatok

A blogturnéról




Catana rövid kis képregényei szinte vírusként terjednek a neten, nem véletlenül: aranyosak, szeretnivalóak és tutira mindenki tud velük azonosulni.
A Könyvmolyképző Kiadó most elhozza nekünk az ezekből a cukiságból összeállított gyűjtemény, a legjobb szerelmes pillanatokkal. Mi jobb is kellene Valentin-napra?
Úgyhogy most a Blogturné Klub is beleveti magát Catana és párja hétköznapi boldog pillanataiba, mint egy puha felhőbe. Tartsatok velünk Ti is!


Kiadó: Könyvmolyképző
Oldalszám: 160
Fordító: Benedek Dorottya
ISBN: 9789634575665
Sorozat: -
Moly link
Goodreads link (4,27)
Megrendelési link
„Chetwynd képregényei biztosan megmelengetik és puha, bolyhos takaróba burkolják a
szívedet.” – BuzzFeed

Ami spontán, alkalmi firkálgatásnak indult, az igazi szenzációvá vált, amikor a barátja felrakta Catana Chetwynd rajzait az internetre. Most a Catana Comics képregényei olvasók millióit érintik meg édes humorukkal, amivel könnyű azonosulni. A Szerelmes pillanatok pontosan az, amire a címe utal: egy kapcsolat legjobb pillanatai.


Véleményem


Catanával először én is úgy találkoztam, mint valószínűleg a legtöbben: egyszerűen csak szembejött az interneten. De tudjátok, csak amolyan kósza, véletlenszerű módon futottam bele egy-egy kis képregénybe, és nem talált rám maga a jelenség - ha értitek, mire gondolok. Aztán a párom volt az, aki rávilágított, hogy bizony egy sor ilyen kis képregényecske van, egy Catana nevű lány készíti őket, azóta pedig hűségesen követem őt - és jókat derülünk, amikor épp magunkra ismerünk. (Mert persze ilyenkor rögtön dobjuk is át a másiknak a jelenetet.)



Amikor pedig kiderült, hogy Catana legjobb képregényeiből egy kötet is megjelent, nem is volt kérdés, hogy szeretném magyarul a polcomon tudni - szerencsére a küldetés sikerrel zárult.

A Szerelmes pillanatokról nehéz részleteiben beszélni, mert úgy istenigazából a képekkel együtt élnek a "catanás pillanatok".



Na de elöljáróban néhány szót azoknak, akik nem találkoztak Catanával már a net berkeiben, úgy, mint én. Catana és John egy tök átlagos pár voltak, amikor is jött egy ötlet, amit a lány meg is rajzolt - John pedig ezen olyan jót derült, hogy azt javasolta, osszák meg az interneten. (A részletes sztori egyébként a könyv elejében is olvasható.) És kiderült, hogy a vicces jelenet nagyon is tetszett a net népének. Így hát Catana újabb és újabb rajzokkal rukkolt elő, amikben Johnnal közös életük vicces-bolondos-cuki-szerelmes pillanatait osztotta meg. Végül pedig döbbenten konstatálta, milyen könnyen azonosultak ezek az emberek.

Kiskifli-nagykifli, ellopott pulcsik, cuki sms-ek és egy sor egyéb rózsaszín-boldog-vicces párkapcsolati jelenet jellemzi Catana alkotásait. Ezeken a kis képregényeken elsőre elmosolyodik az ember, majd boldogan konstatálja, hogy bizony, ez náluk is így van - és ember legyen a talán, aki ezen a ponton kibírja, hogy ne ossza meg rögtön a párjával, és ne akarja jóóól megszorongatni.



Nekünk Catana képregényei már tényleg a mindennapok részét képezik, bármilyen viccesen hangzik is ez.

De abban is biztos vagyok, hogy azokat is szíven találja majd a kötet cukisága, akik egyébként épp nincsenek párkapcsolatban. Ha másnem, magát Catana és John párosát fogja shippelni, mert ismerjük el, annyira cukik <3 p="">
Szóval ha valaki szeretne magának néhány boldogsághormonokkal teli pillanatot, ami után a párjával garantált az összebújás - ez a könyv a tuti recept hozzá. És ennél jobb ajándék névnapra, szülinapra, Valentin-napra nincs is az ember párjának - de tényleg!


KEDVENC LETT


Olvass bele a képre kattintva!


https://konyvmolykepzo.hu/reszlet/8422_szerelmes_pillanatok-20190207_155958.pdf?ap_id=Deszy



Nyereményjáték


Mostani játékunk természetesen a szerelem jegyében telik! Összeszedtük nektek kedvenc párosaink nevét különböző könyvekből, nektek pedig nincs más dolgotok, mint kitalálni, melyik könyvben szerepeltek - és beírni a könyv címét a Rafflecopter doboz megfelelő soraiba.

Figyelem! A kiadó csak magyarországi címre postáz; a nyertesnek 72 óra áll rendelkezésére, hogy válaszoljon, ellenkező esetben automatikusan újat sorsolunk!


Claire és Jamie

a Rafflecopter giveaway



A turné menetrendje



02.08 - Deszy könyvajánlója
02.09 - Nem félünk a könyvektől
02.10 - Ambivalentina
02.11 - Angelika blogja
02.12 - Sorok között
02.13 - Hagyjatok! Olvasok! EXTRA
02.14 - Never Let Me Go
02.15 - Ambivalentina EXTRA
02.16 - Always Love a Wild Book
02.17 - Spirit Bliss Sárga könyves út
02.18 - Deszy könyvajánlója EXTRA
02.19 - Hagyjatok! Olvasok!

Nincsenek megjegyzések