Breaking News

Megérkezett az Állattemető, vagyis filmes címén a Kedvencek temetője új előzetese

Stephen King rajongók, figyelem!

Befutott a legújabb borzongató előzetes az Állattemetőből készült Kedvencek temetője filmhez, az éppen aktuális Stephen King adaptációhoz a sok közül.
A sztori:

Dr. ​Louis Creed, a fiatal orvos kitűnő állást kapott: a Maine-i Egyetem rendelőjének lett a vezetője, ezért Chicagóból az idilli New England-i tájban álló, magányos házba költözik családjával – feleségével, Rachellel, ötéves lányukkal, Ellie-vel és másfél éves kisfiukkal, Gage-dzsel. Boldogan, a szép jövő reményében veszik birtokba új otthonukat… Az első gondra az út túloldalán, velük átellenben élő öregember, Jud hívja föl a figyelmüket: a tájat kettészelő országúton éjjel-nappal olajszállító tartálykocsik dübörögnek, halálos veszélynek téve ki a háziállatokat és az apróságokat. Nem véletlenül van a közelben egy nyomasztó légkörű, ódon temető az elgázolt háziállatok számára… Az első trauma akkor éri Louist, amikor egy baleset áldozatául esett, haldokló fiú a rendelőben dadogó szavakkal óva inti az állattemetőn túli veszedelemtől. Nem sokra rá egy tartálykocsi elgázolja Ellie imádott macskáját, és az öreg Jud – jó, vagy rosszakaratból? – az állattemetőn túli, hátborzongató vidékre, a micmac indiánok egykori temetkezőhelyére viszi Louist, s ott földelteti el vele az állatot. Másnap a macska visszatér – de ocsmány jószág lett belőle: lomha, ijesztően bűzlő és gonosz. Aztán néhány békés hónap után a kis Cage elszabadul szüleitől, és szaladni kezd pici lábain az országút felé…

A Paramount Pictures adaptációját Dennis Widmyer és Kevin Kolsch rendezték, a forgatókönyvet pedig Jeff Buhler írta, aki egyébként a nem is olyan régen debütált Nightflyers sorozat showrunnere is, ami George R.R. Martin sztorija alapján készült.

A filmet idehaza a UIP-Duna Film mutatja be 2019. április 4-én.

Az új előzetes:


Nincsenek megjegyzések