Breaking News

Új jelenetfotó az ikonikus jelenetről: először találkozik Aladdin és Jázmin

Most már egyáltalán nem lehet okunk a panaszra, már ami az Aladdinról eddig kapott kis ízelítőket illeti. 




Az élőszereplős Aladdinhoz már kaptunk egy kis teaser előzetest, aztán meg egy sor jelenetfotót, majd megérkezett az a bizonyos teaser is, amiben már láthattunk a kék Dzsinit.

Ezúttal egy újabb jelenetfotót kaptunk, ami az Empire magazinban jelent meg, és egy már ismerős, ikonikus jelenetet mutat meg: Aladdin és Jázmin első találkozását. 



A producer Dan Lin úgy nyilatkozott, Jázminnak aktívabb szerep jut az új, élőszereplős Aladdinban, mint az eredetiben. "Az eredeti filmben olyan érzés volt, mintha Jázminnak nem lenne igazi célja. Illetve csupán annyi, hogy megtalálja élete szerelmét. Ebben az esetben, persze azzal együtt, hogy fontos a romantika is, sokkal inkább az a vágya, hogy Agrabah jobb kezekbe kerüljön, sokkal nagyobb szerepet szeretne a város feletti uralkodásban. A karaktere sokkal nagyobb utat jár be."

Lehet hasonlítgatni ezt az első találkozást az eredetivel - és ha valaki még jobban szeretne elmerülni a hasonlítgatásban, a két eddigi előzetest is megnézheti egymás mellett az eredeti jelenetekkel.

Nincsenek megjegyzések