Breaking News

Leylah Attar Rázós után Arany Pöttyös sorozatban hódít - Itt a A Serengeti köde magyar fülszövege!

Leylah Attar neve már ismerős lehet a magyar olvasóknak is, a Papírhattyú a Könyvmolyképző Rázós sorozatának egyik első kötete volt. 
Most pedig egy újabb regény érkezik tőle, ám stílusra egy kicsit más irányból: ez ugyanis nem feszeget olyan rázós témákat, a románc viszont megvan ebben is. 

A Serengeti köde Arany Pöttyös könyv lesz, és elég kecsegtetőnek ígérkezik. A Goodreadsen 4,47-es az értékelése, ami nagyon jónak tűnik.

Magyar borítónk egyelőre nincs, de remélem, megtartják az eredeti borítót, mert ez egyszerűen lélegzetelállító.

Fülszöveg:

Egyszer Afrikában megcsókoltam egy királyt…
„Így történt, hogy egy régi, piros pajtában, a Kilimandzsáró lábánál felfedeztem azt a tünékeny csodát, amiről addig csak a nagy szerelmes regényekben olvastam. Az újonnan megtalált boldogság szárnyat bontott pillangóként repdesett körülöttem, és a szívembe költözött. Visszafojtott lélegzettel, mozdulatlanul figyeltem, félve, hogy elszáll, és akkor örökre elveszítem.”
Amikor Kelet-Afrika egyik bevásárlóközpontjában bomba robban, az ezt követő események egymás útjába sodornak két idegent, amire egyikük sem számított.
Tanzániában Jack Warden, az elvált kávéültetvényes elveszíti egyetlen lányát. Egy óceánnal arrébb, egy angliai kisvárosban Rodel Emerson elveszíti egyetlen testvérét.
Egy férfi és egy nő, akiknek a sorsuk egy tragikus délutánon összefonódik, egy rendkívüli küldetés nyomába erednek. Átszelik a Serengeti végtelen síkságát, hogy útba ejtve három állomást, megmentsenek három gyermeket – akik többet érnek holtan, mint élve.
De ha az eléjük kerülő akadályokat le is győzik, még egy kihívással szembe kell nézniük. Túlélhetnek-e vajon egy újabb veszteséget? Lemondjanak-e egy eleve kudarcra ítélt szerelemről? Egy szerelemről, amit ha elengednek, szertefoszlik, akár a Serengeti köde a napfényben…
"Néha rátalál az ember egy szivárványra, ami betölti a szívét. Talán soha nem érheti el, és nem lehet az övé, de annyi színt és oly sok csodát hoz az életébe, amit soha nem fog megbánni."
A Serengeti köde című regény egy nőknek szóló szerelmi történet, valós események hatására született. Bizonyos részletei – például egy gyermek halála – felkavarhatják az érzelmeket. Különösen érzékeny olvasóknak nem ajánlott!

Nincsenek megjegyzések