Breaking News

Mindig van tovább a legújabb Rubin Pöttyösben

Rubin Pöttyösökben már biztosan nem lesz hiány idén év végén, néhányról már írtam is, most pedig itt egy újabb, ami már fel is került a Könyvmolyképző oldalára.
És elég biztató, hogy bár a szerzőt még nem ismerhetjük itthon, Goodreadsen 4,25-ös értékelése van a kötetnek.

Ami viszont kicsit furcsa lehet: a Goodreads szerint ez egy második rész, bár igaz, hogy az egyes kötetek nem függnek össze, és ennek jobb az értékelése, valószínűleg ezért döntött úgy a kiadó, hogy először a második könyvet hozza. 

Fülszöveg:

Jack Valentini nem az esetem.
A szexi, borongós kedélyű cowboy a filmekbe való, nekem jó lesz az öltöny meg a nyakkendő. Úri modor. Borotvált arc.
Jack talán csodálatos, de mogorva, durva, faragatlan. Messziről kerülne egy ilyen városi lányt, mint én, és ezt nem is leplezi.
De munkát kaptam a család farmján, én lettem a PR tanácsadójuk, úgyhogy kénytelen lesz elviselni engem, ahogy én is őt. Azt, hogy bámul. Meg a változékony hangulatait. A szűk farmerját. Az izmait.
A hatalmas, kemény izmait.
Hamarosan teljesen másféle feszültség támad köztünk, olyan, amitől helytelenül viselkedek az istállóban, a fák között az erdőben, vagy a furgonban. Sosem tettem még ilyesmit, ami ennyire nem vall rám… De túl jó, nem bírom abbahagyni.
És minél többet tudok erről a gyászoló veteránról, annál jobban értem őt. Elvesztette a feleségét, ettől megtört lett, keserű, és saját magát hibáztatja. Úgy gondolja, nem érdemel második esélyt a boldogságra.
De téved.
Nem kell, hogy én legyek az első szerelme. Elég, ha az utolsó leszek.
Imádni való mese a reményről, amit sosem adhatunk fel, a hitről, hogy a boldogság igenis jár nekünk, akkor is, ha a lehető legváratlanabb pillanatban köszönt ránk.
A legszerethetőbb szerelmespár, akik alig tudják elhinni, hogy tényleg rátaláltak arra, akit talán nem is kerestek.
Ismerd meg titkaikat!

Nincsenek megjegyzések