Breaking News

Jön az Úriemberek kézikönyve folytatása magyarul!

A kiadó korábban már ígérte, hogy érkezik Mackenzi Lee Montague testvérek sorozatának folytatása, de eddig pontosabbat nem tudtunk róla.

Most már viszont van borítónk és fülszövegünk is, a kötet pedig már elő is rendelhető! Pontos megjelenési dátumot még nem ismerünk, de ez arra enged következtetni, hogy túl sokat már nem kell várni rá. 

A borítónál sajnos én még mindig gyászolom az eredetit, sokkal tetszetősebb, mint a mi változatunk. 





Fülszöveg:

Egy ​évvel azután, hogy bátyjával, Montyval kalandos útra vállalkoztak, Felicity Montague visszatér Angliába. Egyrészt menekül egy házassági ajánlat elől, másrészt szeretne beiratkozni egy orvosi iskolába. Ám hiába intelligens és szenvedélyes, az iskola vezetősége elutasítja, mert szerintük csak férfiak képviselhetik a tudományt.
Hirtelen azonban új lehetőség nyílik meg előtte: egy híres orvos, akit ismeretlenül is csodál, feleségül veszi Németországban élő gyerekkori barátnőjét. Felicity rendületlenül hiszi, hogy megváltozna az élete, ha találkozhatna az orvossal, csakhogy van egy bökkenő: nincs pénze a hosszú útra. Szerencsére egy titokzatos fiatal nő hajlandó állni a költségeket, ha vele mehet mint a szobalánya.
Felicity kételyei ellenére beleegyezik, amikor azonban fény derül útitársa valódi indítékára, már együtt sodródnak egy veszedelmes küldetés során a német vidékről Zürich utcáira, majd onnan az Atlanti-óceán mélyén rejtőző titkok felé.
„Jane Austin, Oscar Wilde és Indiana Jones összegyúrásából született ez a finoman anakronisztikus csemege.” Kirkus Reviews

Nincsenek megjegyzések