Breaking News

Megvannak a Lehull a lepel pilot főszereplői!

Legutóbb akkor írtam a Lehull a lepel adaptációjáról, amikor kiderült, hogy a pilotot Jennifer Morrison rendezi - de azóta újabb hírek érkeztek.





Most pedig már a pilot szereplőit is bejelentették. Mutatom:




Chibuikem Uche lesz Cooper, a suli baseballsztárja, aki valószínűleg profi sportoló lesz, mert már felfigyeltek rá a válogatók.

Annalisa Cochrane lesz Addy, a pompomlányok vezetője és a suli egyik legnépszerűbb csaja.

Marianly Tejada lesz Bronwyn, egy elképesztően intelligens és versenyre éhes diákja, aki valószínűleg iskolaelső lesz és nagy jövő áll előtte.

Cooper van Grootel lesz Nate, aki a suli elhíresült drogdílere és a rendőrség elsőszámú gyanúsítottja.

A nagy ötös ötödik tagját, Simont, akinek a megölése körül forog a történet, még nem castingolták - legalábbis nem jelentették be. Persze könnyen lehet, hogy ő a pilotban még fel sem tűnik.


Rajtuk kívül még néhány diák a suliból:


Barrett Carnahan lesz Jake, Addy pasija és a focicsapat vezetője, aki minden sztereotípiának megfelel.

Jessica McLeod lesz Janae, egy kívülálló punk, aki Simon legjobb barátja volt.

Melissa Collazo lesz Maeve, Bronwyn húga, aki az élet minden pillanatát próbálja megragadni, mivel gyerekkorában leukémiás volt, de túlélte.


A könyv fülszövege:

Ebben ​a magával ragadó, lerakhatatlan történetben megtudhatjuk, mi történik akkor, amikor öt idegen együtt sétál be egy terembe, de csak négyen jönnek ki élve onnan. Figyelj nagyon, és talán sikerül megoldanod a rejtélyt. Hétfő délután a Bayview gimi öt diákja büntetését tölti egy osztályteremben. Bronwyn, az ész, a Yale-re készül, és soha nem szegi meg a szabályokat. Addy, a szépség, a tökéletes bálkirálynő megtestesítője. Nate, a bűnöző, most feltételes szabadlábon van dílerkedés miatt. Cooper, a sportoló, bajnok baseball játékos. És Simon, a különc, a Bayview gimi hírhedt pletykarovatának szerkesztője. Csakhogy Simon nem éli túl a büntetést. Mielőtt még kijöhetnének a teremből, Simon meghal. A nyomozók szándékosságot sejtenek a halál körül. Simon hétfőn halt meg, keddre viszont pletykaáradatot tervezett nyilvánosságra hozni legismertebb osztálytársairól. Ezzel pedig mind a négyüket a gyilkosság gyanúsítottaivá teszi. Vagy az is lehet, hogy mindannyian egy szabadon portyázó gyilkos bűnbakjai? Mert mindenkinek vannak titkai, nem igaz? De vajon milyen messzire mennél el, hogy ne lepleződj le?

Forrás

Nincsenek megjegyzések