Breaking News

Tévésorozat lesz Adam Silvera magyarul is megjelent könyvéből!

Magyarul a Menő könyvek gondozásában jelent meg Adam Silvera More Than Happy Than Not, vagyis Inkább boldog című regénye. Annak idején én is olvastam, a véleményemet itt olvashatjátok róla.

És most készülhetnek, akik szerették, ugyanis nem is akármilyen adaptációt kap majd! 

Az HBO Max dolgozik egy sorozaton belőle!




A projekt egyelőre nagyon kezdeti szakszban jár. Azt már tudjuk, hogy a Drew Comins' Creative Engine Entertainment és az eOne fejlesztik majd, és azt is, hogy Comins és maga Adam Silvera is executive producerek lesznek majd, de egyelőre még keresik a hozzáértő írót és filmest, aki elkészítheti majd az adaptációt. 

A könyv fülszövege:

A tizenhat éves Aaron Soto igyekszik újra magára találni egy családi tragédiát követő nyáron. A barátnője, Genevieve segítségével lassanként emlékezni kezd, milyen lehet a boldogság, ám amint összebarátkozik Thomasszal, minden összezavarodik, amit a múltjáról és a jövőjéről gondolt. Aaron és Thomas egyre közelebb kerülnek egymáshoz, és Aaron önmaga előtt sem tagadhatja le többé az érzelmeit. A Leteo Intézet memóriatörlési eljárása lehet a megoldás, hogy újra a régi legyen. Ám ezzel együtt az igazi önmagát is elveszítheti.

Nincsenek megjegyzések