Breaking News

Itt a Pokoli erény adaptáció rendes előzetese!

Pokoli erény teaserekkel már meglepett minket itt-ott a Passionflix csapata, kaptunk egy kis beharangozó videót, aztán két teasert is - EZT meg EZT -, de a rendes előzetes még váratott magára, egészen mostanáig.

És persze hogy izgatott vagyok, mert hát... tanár-diák románc, Giulio Berruti, Olaszország. Kell ennél több, de komolyan?

A premier május 29-én lesz, ahogyan az a plakáton is látható.

És akkor jöjjön az új, hosszú előzetes:
Az első könyv fülszövege:

Sylvain ​Reynard világhódító útjára indult bestsellere felejthetetlen történet egy férfi megváltásáról és egy fiatal nő szexuális ébredéséről.
Gabriel Emerson professzor nappal Danténak, éjszaka pedig a csábítás művészetének a specialistája. Mivel biztos benne, hogy már elnyerte a helyét a Pokol alsóbb bugyraiban, régen lemondott a megváltásról, s értelmetlennek találja, hogy megfossza magát az élet örömteli bűneitől. És hogy minden vágyát kielégítse, beveti közismerten jó megjelenését és kifinomult csáberejét. Ám amikor a hallgatói között feltűnik az okos, csinos és ártatlan Julia Mitchell, akinek fájdalmasan ismerős angyalszemei vannak, minden korábbi cinikus meggyőződése megkérdőjeleződik.
A lány titokzatos bája, visszahúzódó szépsége és veleszületett jósága a végletekig bosszantja a férfi öntelt énjét, ugyanakkor mérhetetlen vonzalmat is ébreszt benne. Pedig jól tudja, hogy számára Julia tiltott gyümölcs. A lány iránti vonzódása és kettejük rejtélyes kapcsolata azonban nemcsak a karrierjét veszélyezteti, hanem olyan útra tereli, ahol elkerülhetetlen a múlt és a jelen összecsapása.

Nincsenek megjegyzések