Breaking News

Két újabb könyv a Maxim idei kínálatából!

Egy bejegyzést már írtam a Maxim Kiadó már kihirdetett idei újdonságairól, de van két könyv, ami elkerülte a figyelmemet az első körnél.

Az egyik közülük ráadásul már júniusban várható!




Megjelenés: június 18.

Charlie Grant nővére a hétvégén férjhez megy. Ez egy különleges alkalom, ugyanis hosszú évek után először újra együtt van az egész család. Charlie most csak arra akar koncentrálni, hogy ez a hétvége tökéletes legyen. Várhatnak az olyan döntések, hogy melyik egyetemre menjen, vagy éppen az, hogy összejöjjön-e Jesse Fosterrel, aki már nagyon régóta tetszik neki. Az egyetlen gond csak az, hogy a hétvége kezd abszolút katasztrófába torkollni. Először is az esküvőszervező lelép. Aztán a ház riasztója folyton bekapcsol, és egy szmoking hiányzik. Váratlanul megjelenik a fiú, akiért Charlie titokban nagyon odavan, majd felbukkan egy kutyus meg az egyik dühös, rombolni vágyó szomszéd. Vannak rokonok, akik nem állnak szóba egymással, és egy hatalmas vihar is közeleg. Nem is szólva az új esküvőszervező asszisztenséről, aki meglepően… észbontóan… helyes srác. És ekkor még nem is következett be az igazi őrület. Három nevetségesen kaotikus nap után Charlie meglepően sok mindent tud meg a családjáról, pedig azt hitte, ismeri őket, mint a tenyerét. És rájön, hogy ha az ember megpróbál mindent olyannak megtartani, amilyen a múltban volt, azzal elvesztegeti a jövőt.





Megjelenés: szeptember 30.

Másvilág szinte észrevétlenül ejt csapdába. Olyan élvezetekben részesít, amelyekben nem lehet részünk a való életben, vagy mert nem megengedettek, tiltottak, vagy azért, mert nincs merszünk a kipróbálásukhoz. Aki egyszer ebbe belekóstolt, soha többé nem akar lemondani róla. Itt nincsenek korlátok, megszorítások. A játékba belépő valamennyi érzékszervét elárasztják az addig elvetendő ingerek: lát, hall, tapint, szagol és ízlel. Itt nincsenek törvények, megszegni való szabályok. Ezért ejt rabul és tesz megszállottá a Másvilág nevű virtuális valóság. És aki egyszer megízleli, nem akarja majd abbahagyni, mert ez egy tökéletes világ! A tizennyolc éves Simon azonban rájön, hogy egyeseknek valójában ez a vég. Mikor a Másvilág rabul ejti a számára kedves lányt, Katet, rögtön elhatározza, hogy megpróbálja megmenteni őt. De közben olyan titkok tárulnak fel előtte, amelyeken már az emberiség sorsa is múlhat. Vajon Simon képes lesz kiszabadítani barátnőjét? És mit tehet, hogy megállítsa a katasztrófát?

Nincsenek megjegyzések