Breaking News

Már tudjuk, mikor debütál az Alex Rider tévésorozat

Az Alex Rider sorozat nálunk az Animus gondozásában jelent meg, az első kötet címe Az első bevetés.





Anthony Horowitz regényfolyamából tévésorozat készült, amihez januárban kaptunk is egy előzetest, ám akkor bemutató időpont még nem volt.

Most viszont megérkezett az is: a 8 részes sorozat június 4-én debütál majd az Amazon Prime UK streamingszolgáltatónál az Egyesült Királyságban. Amerikai (vagy magyar) premierről egyelőre nincs hír.

Az előzetes:




Az első könyv fülszövege:

Alex úgy tudja, nevelője, egyben nagybátyja üzleti ügyekben járja a világot. Ian bácsi hirtelen meghal, s a 14 éves Alex körül elegáns és titokzatos urak tűnnek fel. Vállalják az iskoláztatását, maradhat jól megszokott otthonában, cserében csak egy kis szívességet kérnek a sportos, jó kiállású sráctól. Sok töprengésre nincs módja. Hamarosan egy gyorsított kommandós kiképzésen találja magát, majd bevetik egy sötét ügy felderítése érdekében. Megbízói ugyanis úgy gondolják, hogy a férfi titkait, aki egy őrült terv megvalósításán munkálkodik, csak egy minden gyanú felett álló gyerek fürkészheti ki. A tét óriási, a vállalkozás enyhén szólva kockázatos. Alexre hajmeresztő kalandok várnak…

Nincsenek megjegyzések