Breaking News

Többféle extra kiadás is készül a második Magnus regényhez

Ahogyan lenni szokott, most is készülnek különleges kiadások Cassandra Clare hamarosan megjelenős regényében, a The Lost Book of the White-hoz. (Tudjátok, a Magnus sorozat második része.)

Most egy hírlevélben megkaptuk a részleteket a kiadások kapcsán, lefordítottam nektek, hogy tudjátok, mit rendeltek, ha beszereznétek angolul.

Az amerikai: 

Limitált első kiadás, benne egy novellával, aminek a címe In Dreams Begin, SPOILER!!! Jem és Tessa esküvőjéről. (Végre megtudjuk, miért nem emlékszik rá senki sem!) 
Kifordítható lesz a borítója, a belső oldalon az eredeti Red Scrolls of Magichez passzoló borítóval. Mindkét világ legjobbja egyben! 




A brit kiadások:

1. Minden első kiadásos UK változat borítója kifordítható lesz, benne lesz a SPOILER Jem-Tessa esküvős novella, és egy bónusz kivágott jelenet, amiben A végzet ereklyéi banda együtt ünnepli Simon ballagását az Árnyvadász Akadémiáról.

2. Waterstones keménykötéses kiadás: Ebben is benne lesz a novella, kifordítható lesz a borítója, és kék élfestett lesz.




3. Waterstone különleges kiadás: A Waterstones készít egy gyönyörű, limitált számban elérhető kemény kötetéses kiadást, rúnákkal. Ebben is benne lesz az esküvős novella és a bónusz jelenet is. Passzol majd az első rész hasonló kiadásához.




Írország:

A különleges kiadásban benne lesz az esküvői sztori, és lila élfestett lesz.




Emellett Cassie együtt dolgozik a Fae Crate csapatával, így onnan is érkezik majd valami - nem kizárt, hogy egy új, eredeti levehető borítóval és valamilyen plüssel.

Nincsenek megjegyzések