Breaking News

Újabb Jennifer Niven könyvből készülhet film!

Jennifer Niven Veled minden hely ragyogó könyvéből nem is túlságosan régen jött ki a filmváltozat Netflixen, most pedig kiderült, hogy az írónő újabb könyvéből készülhet film!
A hírt Instagramon jelentette be a szerző, és elárulta azt is, ő írja a forgatókönyvet. Azt egyelőre nem árulta el, hogy ki vette meg a Veled teljes a világ filmes jogait.

A bejelentő poszt:

A könyv fülszövege:

Libby Strout Amerika legdagibb tinije. Édesanyja hirtelen halála után kezdett el hízni a négy fal között. Most mégis ki kíván merészkedni az emberek közé, suliba járni, hogy kipróbáljon minden, az élet kínálta lehetőséget. Jack Masselinnek van egy titka: nem ismeri fel az arcokat. Igyekszik a menő srác látszatát kelteni, egészen addig, amíg nem találkozik Libby-vel. Ők ketten belekeverednek egy kegyetlen gimnazista játékba, aminek közös büntetés lerovása és lelki tanácsadás a következménye. A két fiatal először haragszik egymásra, majd minél több időt töltenek együtt, annál kevésbé érzik egyedül magukat. Fokozatosan elmélyülő szerelmük egész világukat megváltoztatja.

Nincsenek megjegyzések