Breaking News

BREAKING! Johnny Depp nem játssza többé Grindelwaldot!

Bizonyára sokan olvastatok Johnny Depp peréről a volt feleségével, Amber Hearddel, aminek az első fordulójában, a The Sunnal szemben veszített a színész - a következő pedig még messzebb van, az majd Amerikában zajlik.

Ma viszont váratlan hír érkezett: Johny Depp távozik a Legendás állatok filmekből!




A következő közleményt osztotta meg a nagyközönséggel (hamarosan fordítom teljes egészében) - mindenesetre röviden összefoglalva:

  • Johnny megköszöni az eddigi támogatást mindenkinek
  • Kifejti, hogy a Warner Bros. azt kérte, innentől ne játssza Grindelwald szerepét
  • Harmadrészt beszámol róla, hogy nem adja fel a csatát, hogy az igazság napvilágra kerüljön

Így tehát a Karib-tenger kalózai szerep után ez egy újabb, amit Johnny Depp a volt feleségével folytatott perek miatt veszít el.



A fordítás:

A mostani események fényében a következő rövid közleményt szeretnék megosztani.

Először is szeretném megköszönni mindenkinek, aki a támogatásával és a hűségével ajándékozott meg. 

Nagyon megindított és jól esett a rengeteg szeretettel és aggodalommal teli üzenet, amit tőletek kaptak, különösen az utóbbi napokban. 

Másodszor szeretném, ha tudnátok, hogy arra kért a Warner Bros., hogy többé ne játsszam Grindelwald szerepét a Legendás állatok filmekben, én pedig tiszteletben tartom a kérésüket, aminek eleget is teszek.

Végül pedig szeretnék még valamit elmondani.

A szürreálos ítélet, amit a Egyesült Királyság bíróságán született nem változtatja meg, hogy küzdeni fogok azért, hogy az igazság napvilágra kerüljön és megerősítem azt is, hogy tervezek fellebbezni az ítélet ellen.

Az elhatározásom erős és szándékomban áll bizonyítani, hogy az ellenem felhozott vádak hamisak. Az életemet és karrieremet nem fogja ez a pillanat meghatározni. 

Köszönöm, hogy olvastátok.

Üdvözlettel:
Johnny Depp


Aki esetleg nem követte az eseményeket a Johnny Depp-Amber Heard ügyben, annak azt javaslom, minél mélyebben ássa bele magát a dolgokba, olvassa el a vallomásokat, vegye sorra a hangfelvételeket, fotókat és minden bizonyítékot, hogy a teljes kép alapján tudjon ítélni.  Ezt azért is szerettem volna külön hangsúlyozni, mert az ellene felhozott vádakkal sokkal inkább tele volt a sajtó, mint az általa nemrégiben felhozott tanúvallomásokkal és bizonyítékokkal. (Vagy például azzal, hogy az ausztrál hatóságok azóta fontolgatják, hogy eljárást indítanak Amber Heard ellen.) 

Mindenféle szempontból elítélem a családon belüli és kapcsolati erőszakot, ezzel együtt viszont az igazság a legfontosabb és meg kell vizsgálni minden oldalt. Annak figyelembe vételével, hogy nem csak a nő lehet áldozat. 


Ami a Legendás állatok harmadik részét illeti, a forgatás már zajlik, így a Warner Bros.-nak minden bizonnyal nagyon hamar találnia kell helyette valakit, különben még többet csúszik a film forgatása, ami már így is késve indult a koronavírus-járvány miatt.


FRISS! Csúszik a harmadik Legendás állatok film! Részletek a linken!

Nincsenek megjegyzések