Breaking News

Már itt is a hír: csúszik a Legendás állatok 3. része

Az előbb osztottam meg, hogy Johnny Depp nem tér vissza Grindelwaldként (részletek és teljes búcsúlevél magyarul is a linken), és már abban a bejegyzésben írtam, hogy nagyon gyorsan kell helyettest találnia a Warner Bros.-nak, ha nem akarják, hogy csússzon a forgatás.



Közben a stúdió már be is jelentette: csúszik a film.

Az eredeti premieridőpont 2021 novemberében lett volna, ehelyett csak 2022 nyarán érkezik majd a film. Ebben Depp távozása mellett szerepet játszik a pandémia is, hiszen a forgatást eredetileg korábban kezdték volna, de csak szeptemberben indult. A hírek szerint februárra tervezik a végét, így ez egyben azt is jelenti, hogy valóban nagyon hamar új Grindelwaldot kell találniuk.

A Warner a hivatalos közleményben megköszönte Johnny Depp munkáját és megerősítették azt is, hogy új színészt választanak majd a szerepre.

"Johnny Depp will depart the Fantastic Beasts franchise. We thank Johnny for his work on the films to date. Fantastic Beasts 3 is currently in production, and the role of Gellert Grindelwald will be recast. The film will debut in theaters worldwide in the summer of 2022."

Nincsenek megjegyzések