Breaking News

Mads Mikkelsen megszólalt Grindelwald szerepe kapcsán - már dolgoznak a karakteren

Mads Mikkelsen legutoljára akkor szólalt meg a Legendás állatok szerepe kapcsán, amikor még csak pletyka szinten hallhattunk arról, hogy talán ő veheti át Johnny Depptől Grindelwald szerepét. Akkor nem erősítette meg a hírt, viszont pár nappal később hivatalos lett, hogy ő lesz az új Grindelwald.



Az Entertainment Weekly ezzel kapcsolatban is faggatta egy másik filmje promója során. Íme a mondanivalója az új szerep kapcsán:

"Én leszek az, szóval ez már különbség. De ez a trükkös rész. Még mindig dolgozunk rajta. Lennie kell valamiféle hídnak aközött, amit Johnny csinált és aközött, amit én fogok. Ezzel együtt a magamévá kell tennem a szerepet. De ezzel együtt is találnunk kell találkozási pontokat, hogy ne válasszuk le teljesen attól, amit Johnny már mesterien elért. 
Pusztán a munka oldalról nézve nyilvánvalóan szuper érdekes és izgalmas. Persze sokkoló is, mindazok után, ami történt, ez a része nagyon szomorú. Mindkettőjüknek (mármint Johnny Deppnek és Amber Heardnek) a legjobbakat kívánom. Vannak szomorú helyzetek. Remélem, mindketten visszatérnek hamarosan."


Diplomatikus válasz volt ez, de tisztán a Legendás állatok oldaláról nézve a lényeges az, hogy dolgoznak rajta, hogy összekössék Johnny Grindelwaldját Mads Grindelwaldjával. Ez szerintem kulcsfontosságú lesz a franchise amúgy is ingatag lábakon álló sikere szempontjából.

Sietniük kell, az óra ketyeg, hiszen már bejelentették a harmadik film új premieridőpontját.

Nincsenek megjegyzések