Breaking News

Filmes borítóval is érkezik A szerelem kémiája

Korábban már írtam róla, hogy az itthon a Maxim Kiadó gondozásában megjelent A szerelem kémiája című könyvből film készült, nem is akármilyen szereposztással.

A női főszereplőt Lili Reinhart alakítja a filmben, akit a Riverdale rajongói már ismerhetnek. A férfi főszereplő Austin Abrams, ő pedig egy YA kötet filmváltozatában szerepelt már, nem is akármilyenben, John Green Papírvárosok adaptációjában.

A kiadó most elhozza a könyvet filmes borítóval is. 

Íme:
A könyv fülszövege:

Henry Page még sohasem volt szerelmes… Reménytelen romantikusnak képzeli magát, de az általa vágyott szerelem, amely olyan, mint a lassított felvétel, szapora szívverést okoz, és sem enni, sem aludni nem hagy, eddig nem bukkant fel az életében, legalábbis még nem. Henry inkább a tanulásra koncentrál, hogy bekerüljön egy közepesen jó egyetemre, és minden vágya, hogy végre ő legyen az iskolai újság szerkesztője. Aztán a végzős évében, a harmadik kedden Grace Town besétál egy délutáni órájára, és a fiú azonnal tudja, hogy minden meg fog változni. 
Miután Grace-t és Henryt együtt felkérik az iskolai újság szerkesztésére, a fiú hamarosan azon kapja magát, hogy végzetesen beleszeretett a lányba. Nyilvánvaló, hogy Grace valamiképpen sérült, de úgy tűnik, Henry ettől csak szebbnek látja őt, és semmi mást nem akar, mint segíteni neki újra összerakni a széttörött darabokat. Ám aki azt gondolja, hogy ez egy átlagos szerelmi történet, az nagyon téved!


Az előzetes:


Nincsenek megjegyzések