Breaking News

Több Jennifer L. Armentrout könyvre is számíthatunk idén!

A Könyvmolyképző Kiadó tegnap olvasói kérdésre válaszolt Jennifer L. Armentrout kapcsán.
Bizonyára sokan vagyunk, akik várják a könyveit, úgyhogy nézzük is rögtön, mi volt a válasz!

Erre az évre legalább két, de inkább három Jennifer L. Armentrout könyvvel készülünk. Fontos leszögezni előre, hogy ezek tervek, reméljük egyiket sem húzza át a koronavírus.

Elsőként a Komor elemek harmadik részével tervezünk, a kötet most került szerkesztőhöz. Reményeink szerint legkésőbb a júniusi Könyvhétre megjelenhet.

Az Originek sorozat második részére is szerződtünk, a terv az, hogy ősszel megjelenjen, reméljük a legjobbakat.

Ezen felül szeretnénk egy harmadik Armentrout kötetet is kiadni karácsonyra, a címét most még nem árulnánk el, mert még zajlanak a tárgyalási folyamatok.





Azt a kiadó szinte minden válaszából érzékelni, hogy a koronavírus miatt csak óvatosan terveznek, hiszen ahogy láthattuk is, a tavalyi év eléggé rendhagyó módon alakult a hazai könyvpiacon. És ez még akár az idei évben is benne lehet. Gondoljunk csak arra, hogy február 1-ig már biztosan nem rendezhetnek nagyobb rendezvényeket, a Könyvfesztivál pedig április közepe-vége felé szokott lenni. Talán távolinak tűnhet, de valójában nincs is annyira messze - és bennem elég erősen kérdőjeles, eljutunk-e áprilisra odáig, hogy minden kinyithasson és tömegrendezvékenyekre mehessünk.


Na de vissza Armentroutra!

A tervek szerint tehát két-három Armentrout könyvre számíthatunk. Végre lezárul a Komor elemek sorozat, és szó esik a szintén már igencsak aktuális Originek folytatásról is.

Korábban egy másik kérdésre is válaszolt a kiadó Armentrout kapcsán, akkor az volt a kérdés, hogy az írónő új, NA fantasy sorozata várható-e?

Akkor ez a válasz érkezett:

Már szemezünk a sorozattal, hiszen Jennifer L. Armentrout munkásságát folyamatosan figyelemmel kísérjük. :)
Viszont korai lenne még bármilyen konkrétumot írnunk a sorozat kapcsán, egyelőre a fókuszunk az írónő már megkezdett sorozatain van, illetve a Wicked című könyvén, aminek az adaptációját jelenleg is forgatja a Passionflix.

Tehát a kiadó tervez Armentrout Wicked című könyvével is, viszont itt minden azon múlik, a Passionflix mikor hozza ki az adaptációt. 




Ezenkívül ott van az új sorozat, illetve a két másik sorozat, az NA Wait for You széria és a Titan sorozat. Utóbbiakból viszont tavaly jelentek meg friss kötetek, a Titanból év végén.  

Ti melyik Armentrout könyv megjelenését várjátok a legjobban?

Nincsenek megjegyzések