Breaking News

5 éves szerződést írt alá George R.R. Martin az HBO-val!




Nem is olyan régen írtam róla, hogy újabb Trónok harca spin-off sorozatokról érkezett hír, és most itt a megerősítés is.

Az HBO új, hosszú távú szerződést írt alá George R.R. Martinnal, a Trónok harca szerzőjével. A hírek szerint a szerződés 5 évre szól, és közepes nagyságú 8 számjegyű összegről van szó benne. (8 számjegy - dollárban.)  

A Trónok harca projektekre még kitérünk, de közel sem csak erről van szó. George R.R. Martin ugyanis két másik sorozat fejlesztésén is dolgozik a csatornának. Az egyik a Who Fears Death, vagyis A halálmegvető, ami szintén egy könyvadaptáció, méghozzá Nnedi Okorafor 2011-es posztapokaliptikus regényéből, illetve a Roadmarks című széria, ami Roger Zelazny 1979-es fantasyregényének adaptációja. Martin mindkét esetben executive producer lesz.

És akkor nézzük, milyen Trónok harca projektekről van szó jelenleg!

A legutóbb 3 spin-off sorozatról érkezett hír: a 9 utazás, a 10.000 hajó és a Bolhavég sorozatok, ezekről ebben a bejegyzésben olvashattok bővebben.

Érkezhet egy animációs spin-off, előtte a Tales of Dunk and Egg spin-offról cikkeztek, azt pedig már tudjuk, hogy jön a House of the Dragonlegutóbb jó néhány szereplő csatlakozott a casthoz

Nincsenek megjegyzések