Breaking News

BRÉKING!!! Jöhet a Tüskék és rózsák udvara adaptáció - nem is akárkiktől!
Nem is olyan régen osztottam meg, hogy rég lehetett hallani a Tüskék és rózsák udvara adaptációról, pedig korábban még egy forgatókönyves fotót is kaptunk róla.

Most viszont az írónő megerősítette: bizony, dolgoznak az adaptáción!

Sarah J. Maas egy gyanús Insta sztori után elárulta, ő és Ron Moore, az Outlander kreátora jelenleg is dolgoznak az ACOTAR sorozat adaptációján, méghozzá a Hulura! Jelenleg keményen dolgoznak Ronnal, hogy elkészítsék a pilotot. 
Ron Moore nem olyan régen szerződött a Disney-vel, ez is az egyik lehet az új projektjei közül. Az, hogy a Hulura szánja a Disney, ami a felnőtt platformjuk, azt mutathatja, hogy valóban felnőtt történetet szeretnének belőle készíteni, nem fogják "YA-sítani" a sztorit. 

Ráadásul ha valaki ismeri az Outlander adaptációját, az pontosan tudja, hogy Ron Moore nem riad vissza a mély szerelmi szálaktól és az erotikusabb jelenetektől sem. (Az Outlander egyébként már 6 Golden Globe és 4 Emmy-jelölésnél jár.) Az is jó hír lehet, hogy az Outlander egy igencsak hűséges adaptáció, és látszik, hogy komoly munkát és kreatív energiát tettek bele, hogy ilyen minőségi legyen. Az Emmy-díjas filmes mellett szólhat az is, hogy korábban már dolgozott sci-fi és fantasysorozatokon szép számmal, így van tapasztalata a területen.

A Hulu pedig olyan remek adaptációkért felelős, mint A szolgálólány meséje, a Love, Victor, A kis tüzek mindenütt vagy éppen a Normális emberek.

Ezek mind biztató jelek.

Alig várom a további híreket!

Bejegyzésajánló
Ha valaki esetleg nem ismerné a könyvsorozatot, az első kötet fülszövege:

Azonnali New York Times bestseller!
 
Amikor a tizenkilenc éves Feyre az erdőben vadászva megöl egy farkast, nyomban egy másik szörnyeteg bukkan fel, hogy jóvátételt követeljen tőle. Magával hurcolja a lányt egy baljós és mágikus vidékre, amit ő csak a legendákból ismer. Feyre hamar rájön, hogy fogvatartója valójában nem állat, hanem Tamlin, egyike azoknak a halálos és halhatatlan tündéreknek, akik egykor a világ felett uralkodtak.
Tamlin birtokán Feyre jéghideg gyűlölete forró szenvedéllyé alakul át, és ez az érzés felperzsel minden hazugságot és figyelmeztetést, amit korábban a tündérek veszedelmes világáról hallott. Azonban a birodalom felett egyre nő egy ősi, gonosz árnyék és a lánynak kell megtalálnia a módját, hogy feltartóztassa… vagy örök pusztulásra ítélje Tamlint és világát.
 
Kristen Cashore és George R. R. Martin rajongók imádni fogják.
Szexi, akciódús új sorozat – lehetetlen letenni.. 

Nincsenek megjegyzések