Breaking News

Befutottak az Árnyék és csont és a Hat varjú magyar filmes borítói!

Az Árnyék és csont és a Hat varjú "filmes" borítós kiadásairól már írtam korábban, amikor az angol borítók felkerültek az internetre. 

Azóta viszont már hivatalosak is lettek, sőt! Tegnap befutottak a magyar változatok is. 

Mutatom őket:




Mindkét könyv puha borítóval érkezik.

Annak idején Facebookon megosztottam én is a borítószavazást, ami arra vonatkozott: az Árnyék és csont kiadását filmes vagy eredeti borítóval szeretnénk-e megvásárolni.

Akkor magasan nyert az eredeti borítós kiadás, így tegnap, amikor felkerültek a kiadó weboldalára a filmes borítók, sokan nehezményezték, hogy miért filmessel jön, amikor az eredeti nyert.

A kavarodást igazából a rajongók gyorsasága és egy technikai félreértés okozta. Ugyanis nagyon gyorsan elterjedtek a neten a filmes borítók, még a hivatalos kiadói kommunikáció előtt, ebből pedig sokan arra következtettek, hogy csak filmes kiadást kap az Árnyék és csont, eredeti borítós utánnyomás nem lesz. 
Viszont ilyen esetekben fontos megjegyezni: az új borítós kiadások mindig új adatlapot kapnak a kiadó oldalán, amiket külön fel kell tölteni. Viszont a régi borítós utánnyomások esetében ilyesmi nem történik, csak a megfelelő pillanatban újra előrendelhetővé válik a kötet, ez pedig később szokott megtörténni, mint az új adatlapok feltöltése.

A kiadó végül tisztázta a helyzetet: az Árnyék és csont eredeti borítós utánnyomást is kap, és érkezik a filmes borítós kiadás is. Így mindenki választhat. A szavazás pedig segített a kiadónak eldönteni, arányaiban melyik kiadásból mennyit nyomjanak.

Ahogy írják:

Köszönjük a borítókra érkezett szavazatokat! ❤
Mivel látjuk, milyen nagy az igény az eredeti borítós változatra,
azzal mindenképp utánnyomjuk az Árnyék és csontot.
Viszont mi nagyon szeretjük a filmes borítókat is,
ezért azokkal is kihozzuk a sorozatot.
Köszönjük a szavazatokat, sokat segítettek annak eldöntésében is,
melyikből mekkora mennyiséget rendeljünk 🙂
Hogy melyik hol lesz leghamarabb kapható, hamarosan kiderül.
Ezzel együtt azt tanácsoljuk, mint minden más esetben is:
érdemes minél hamarabb előrendelni azt a kiadást, amire a legjobban vágysz.

Nincsenek megjegyzések