Breaking News

Egy könyvmoly élete kerül a középpontba az új regényben!

Minden olyan könyv még egy picivel közelebb áll a szívemhez, amiben a könyvszereplő maga is szereti a könyveket. Hát van ennél jobb?

Most érkezik egy ilyen regény a General Press gondozásában, méghozzá nyáron, egészen pontosan július 14-én.

A Washington Post szerint a szereplő "napjaink Elizabeth Bennetje", úgyhogy emiatt Büszkeség és balítélet rajongóként csak még kíváncsibb lettem.




Fülszöveg:

Nina Hill igazi könyvmoly. A fiatal nő elképesztően magabiztos - a könyvek között. Az élete viszont pont olyan, amilyennek akarta: egy könyvesboltban dolgozik, emellett minden kvízkérdésre csípőből tudja a választ, tökéletesen szervezi a mindennapjait, és van egy Phil nevű macskája. Amikor a sosem látott apja meghal, Nina rádöbben, hogy a férfi hagyatéka nem más, mint számtalan nővér, fivér és unokatestvér - akik ráadásul mind a közelben laknak! És szívesen találkoznának vele! Neki pedig ezzel a rengeteg vadidegennel mind beszélnie kell. És ha mindez nem lenne elég: kiderül, hogy Tom, aki a kvízjátékokban Nina mindentudó ősellensége, a valóságban kedves, vicces srác, és szívesen randizna Ninával. Hát nem tudja, milyen szörnyű ötlet ez? És vajon lehet az élet olyan szép, mint a könyvlapokon?

Nincsenek megjegyzések