Breaking News

Katie McGarry is felnőtt fantasyvel jelentkezik!

Elindult a hullám, nincs megállás. Sok YA szerző jelentkezik most felnőtteknek szóló NA fantasy, felnőtt paranormális romantikus vagy éppen felnőtt fantasy regényekkel.

Ebbe a körbe sorolhatjuk már Sarah J. Maast, Cassandra Clare-t, Leigh Bardugot, Jennifer L. Armentroutot - hogy csak néhány nagyobb nevet soroljak.

Most újabb nevet írhatunk fel a listára: felnőtt paranormális/fantasy regénnyel jelentkezik Katie McGarry, akit a Vörös Pöttyös sorozatban megjelent Feszülő húr sorozatról ismerhetnek a hazai olvasók.

A könyv címét, megjelenési dátumát és fülszövegét tegnap leplezte le az írónő.




Az A Wicked and Beautiful Garden még idén május 5-én megjelenik!

A fülszöveg nyerfordítása:

A huszonnyolc éves Cassie Strega nem menekülhet a sorsa elől.
Csak normális életet szeretne élni, nyugodt életet, amiben békésen világra segítheti a kisváros babáit. De amikor rájön, hogy boszorkányok leszármazottja, az élete rendkívülivé válik - és egyben rendkívül veszélyessé is. 
Aztán újra találkozik az első szerelmével.
Orion, a szexi tündér harcos évekkel korábban összetörte a szívét, most pedig egy babát keres. Nem akármilyen babát, hanem a tündér királynőjét, aki egy nap majd a döntő ütközetre vezeti őket a démonok ellen, akik uralni akarják a világot. Ugyanazt a babát, akinek a segítségkérését Cassie az álmaiban hallja.
Miközben harcolnak a vonzalommal, amit a kettejüket összekötő vérkötelék okoz, Cassie-nek és Orionnak együtt kell működniük, hogy megtalálják a gyermeket. De miközben Cassie szívét újra ugyanaz a veszély fenyegeti, ami kilenc évvel korábban, arról is döntenie kell, bele akar-e folyni a természetfeletti háborúba. Megéri-e ezt tennie, ha az azt jelentheti, hogy minden elveszít - az életét is. 

Nincsenek megjegyzések