Breaking News

Itt vannak az első hivatalos fotók a Jók és Rosszak Iskolája forgatásáról!



Korábban már megosztottam a hírt, hogy Soman Chainani Jók és Rosszak Iskolája című regényének filmes jogaira a Netflix csapott le, és egyre többet tudunk meg a szereplőgárdáról is.

Ahogyan azt is, hogy már a főszereplők is megvannak. Sofia Wylie (High School Musical: The Musical – The Series, Andi Mack) és Sophia Anne Caruso (The Sound of Music Live!) lesznek majd Sophie és Agatha a filmben. Hozzájuk csatlakozott két igazi szupersztár, Charlize Theron és Kerry Washington. Előbbi Lady Lesso, utóbbi Professor Dovey lesz. Hozzájuk csatlakozott az Árnyék és csont sztárja, a Jespert alakító Kit Young, illetve Jamie Flatters. 

A forgatás már elkezdődött, ahogy arról már hírt is adtam a Facebookon - és tegnap az első hivatalos kulisszák mögötti fotókat is megosztották!

Az adaptációt Paul Feig rendezi, a forgatókönyvet David Magee (Mary Poppins visszatér) és Laura Solon (Let It Snow) írták.

Íme az új fotók:







A történetről:

Sophie és Agatha jó barátnők; a következő tanévben felfedezik, hová kerül minden eltűnt gyerek: a Jók és Rosszak Iskolájába, ahol egyszerű fiúkból és lányokból tündérmesehősöket és gazembereket képeznek. Gavaldon legszebb lánya, Sophie egész eddigi életében titkon arról ábrándozott, hogy elrabolják, és elviszik egy elvarázsolt világba. Rózsaszín ruhákban, fess topánkákban jár. Rajong a jó cselekedetekért, ezért egészen biztos abban, hogy nagyon jó jegyeket kapna a Jók Tagozatán, és dicséretes mesekönyv-hercegnő bizonyítványa lehetne. Agatha viszont mindig formátlan, fekete hacukákban jár, gonosz macskája van, és szinte mindenkit utál, ezért természetesnek látszik, hogy ő a Rosszak Tagozatára kerül.

Amikor azonban a két lány a Végtelen Erdőbe kerül, azt tapasztalják, hogy sorsuk a remélttel éppen ellentétesen alakul, és hamar rájönnek, hogy egy tündérmeséből a leggyorsabb kivezető út az, ha… végigélik.

Nincsenek megjegyzések