Breaking News

Magyarországon is forgatják majd a legújabb, Sissiről szóló sorozatot



Már írtam róla korábban, hogy a Netflix dolgozik egy saját sorozaton Sissiről, de egy másik szérián is dolgoznak éppen. 

A Beta Film adaptációja most éppen annak kapcsán került elő, hogy két nagy tévétársaságnak is eladták a jogokat Ausztriában és Franciaországban.

De ami minket ennél jobban érdekel: a hat részes sorozat forgatása már zajlik, és a Deadline értesülései szerint hamarosan Ausztriában, Németországban és Magyarországon folytatódik! 

Az RTL Groups TVNOW szolgáltatásán idén év végén tervezik indítani a sorozatot, úgyhogy érdemes lesz figyleni, hozzánk érkezik-e - remélhetőleg igen. 

Korábban néhány előre beállított fotót már kaptunk a szereplőkről, most azonban a Deadline az első forgatási fotót is megosztotta, amin Sissit magát láthatjuk. (fent)

Az előre megosztott fotók:





A történet hivatalos leírása szerint a sorozat a kissé fiús bajor hercegnőről szól majd, aki Ferenc Józseffel kötött házassága után a bécsi udvarba kerül, és rá kell jönnie, az élete egyáltalán nem olyan, amilyenre számított. Sissinek harcolnia kell a szigorú szabályok és a sokszor akár kegyetlen "rezsimmel" az udvarban, hogy saját elképzelései érvényesülhessenek.

Persze a történetet nekünk, magyaroknak nem nagyon kell bemutatni, ennél jóval részletesebben ismerjük - igaz, a rettentő sikeres Romy Schneider feldolgozás miatt talán némileg romantizáltabb kép él a fejekben Sissi életéről, mint amilyen a valóság volt.

Sissi szerepében Dominique Devenport lesz látható, Ferenc Józsefet pedig Jannik Schümann alakítja.

Az IMDb-n megosztottak egy plakátot is a sorozathoz:



Nincsenek megjegyzések