Breaking News

Hamarosan jön magyarul A brozlovas folytatása - itt a Tatjána és Alexander magyar borítója és fülszövege!

Végre érkezik magyarul is A bronzlovas folytatása, a Tatjána és Alexander.

Talán felmerülhet a kérdés, az első kötet vastagságát látva, hogy vajon a folytatás is ilyen vaskos-e: nos, annyira nem, de azért nem is vékony a maga 648 oldalával.

A megjelenésre már nem kell sokat várni, az Elit Start július 28.

A magyar borító és fülszöveg:
Fülszöveg:

Szenvedélyes és káprázatos szerelmi történet
A bronzlovas Oroszországban született írójától.
Tatjánának tizennyolc évesen és várandósan, csodával határos módon sikerül nyugatra menekülnie a háború sújtotta Leningrádból, abban a hiszemben, hogy megözvegyült. Ám férjét, Alexander Belov őrnagyot, a Szovjetunió sokszorosan kitüntetett hősét letartóztatta Sztálin hírhedt titkosrendőrsége, és jelenleg éppen a kivégzésére vár hazaárulásért és kémkedésért.

Tatjána új életet kezd Amerikában. A háború utáni New Yorkban olyan munkát és barátokat talál, és olyan élet vár rá, amilyenről álmodni sem mert. A gyász elől azonban nem menekülhet, és egyre hallja Alexander hívó szavát.

Mindeközben Alexander élete nagyobb veszélyben van, mint valaha. A férfi, aki amerikainak született, de már fiatalon Oroszországban rekedt, a Vörös Hadseregben szolgál, és a túlélés reményében szovjet állampolgárnak adja ki magát. Neki még nem ért véget a háború, de Oroszország esetleges győzelme vagy veresége egyaránt a biztos halált jelenti számára.

A történelmi regények mesteri tollú írónője, Paullina Simons egy földrészeken, korszakokon és az emberi érzelmek teljes skáláján átívelő útra visz minket. Szívbe markolóan gyönyörű szerelmi történet, ami még sokáig bennünk él azután is, hogy elolvastuk a könyvet.

Éld át a fordulatait!

Nincsenek megjegyzések