Breaking News

Itt a Kilenc idegen minisorozat első rendes előzetese!

A múltkor már írtam róla, hogy a Hatalmas kis hazugságok stábjának egy jó része újabb adaptáción dolgozik az írónőtől, ami a Hulun fut majd.

A Liane Moriarty Kilenc idegen című regényéből készülő minisorozat szereplői között ott van Nicole Kidman, Melissa McCarthy és Luke Evans is!

A múltkor kaptunk már egy kis teasert a szériához, most viszont befutott a rendes előzetes is! Az előzetesen túl ráadásul egy sor jelenetfotót és a sorozat plakátját is megosztották.


A plakát:Az új előzetes:
A könyv már magyarul is megjelent.

A magyar fülszöveg:

Kilenc ember a legkülönfélébb okoknál fogva úgy dönt, hogy befizet egy tíznapos gyógyüdülésre. Van, aki fogyni akar, van, aki a válságba jutott házasságát reméli helyrehozni, de olyan is akad, aki egyszerűen csak pihenni akar, kiszakadva a hétköznapok taposómalmából. Az isten háta mögötti Oltalom Háza minden tekintetben megfelelő helynek tűnik céljuk eléréséhez, hogy tudniillik tíz nap múlva felfrissülve, megújulva térjenek vissza régi életükhöz. Ám a rekreációs program kissé eldurvulni látszik, és a kilenc idegen azon kapja magát, hogy valamiféle őrült kísérlet alanyaivá lesznek, melynek során a legmélyebb szorongásaikkal és eltitkolt vétségeikkel, elfojtott vágyaikkal és elhazudott kudarcaikkal kell szembenézniük. No meg a kísérlet eszelős kitalálójának hatalmával

Liane Moriarty új könyvében a lélek legmélyére kalauzolja olvasóit, akik maguk is úgy érezhetik olvasás közben, hogy radikális megújuláson esnek át, mire a végére érnek ennek a regénynek.


A borító

Nincsenek megjegyzések