Breaking News

Új előzetest kaptunk az Asimov sorozatából készülő Alapítvány szériához
Korábban már írtam róla, hogy az Apple TV elkészíti Asimov Alapítvány sorozatának adaptációját, ami igencsak nagy vállalkozás, a friss hírek szerint az Apple TV eddigi legdrágább produkciója ez.

A szereplőket viszont elképesztően jól válogatták össze, már önmagában ez is elég lenne ahhoz, hogy belenézzek - most, az előzetes után még inkább.

A két főszereplő ugyanis Lee Pace és Jared Harris lesznek, akiket a legtöbben nagy eséllyel már ismertek, egy sor adaptációban is lehetett látni őket, a Twilighttól kezdve a Csontvároson keresztül a Hobbitig és a Csernobil sorozatig. 

Szintén bizakodásra ad okot, hogy a sorozat felelőse az a David S. Goyer lesz, aki a Da Vinci démonai című nagyszerű sorozatot írta, és egyébként Christopher Noaln Sötét lovag trilógiáját is.

A könyv fülszövege:

Isaac Asimov világhírű science fiction regénytrilógiája – amelynek első kötetét tartja kezében az olvasó – azt kutatja, befolyásolható, irányítható-e a matematikai módszerekkel megjósolt, kiszámított jövő. Összeomlik-e a Galaktikus Birodalom, sikerül-e elhárítani vagy legalább megrövidíteni a zűrzavar éveit? Ezer év izgalmas és döntő fordulatait sűríti történelmi regénnyé az Alapítvány-trilógia, a modern tudományos-fantasztikus irodalom klasszikus alkotása.

Az első előzetest tavaly már megosztották 2021-ben debütáló sorozathoz, most pedig itt egy újabb, már hosszabb beharangozó:


Nincsenek megjegyzések