Breaking News

Újabb erotikus Netflix adaptáció - Itt a Vágyak / Valóság magyar feliratos előzetese!
B. B. Easton 44 ​fejezet 4 férfiról című könyvéből is adaptációt készített a Netflix, aminek most befutott az első előzetese is.

Ahogy írják:

Mennyit kockáztatnál a legmélyebb vágyaidért? A Vágyak / Valóság június 25-től látható a Netflix műsorán.

A könyv a Pioneer Books gondozásában jelent meg nálunk.
A fülszövege:

Egy ​iskolapszichológusnak nem illik könyvet írni a szexről, mert az sokak szerint erkölcstelen lenne. Szerencsére az erkölcs soha nem volt az erősségem.

Miután éveken keresztül igyekeztem feldobni a szexuális életemet, felhagytam a próbálkozással, és inkább naplóírásba fogtam. Talán jóképű, ám hideg, távolságtartó férjem egyszerűen képtelen megadni azt a szenvedélyt, amire vágytam és meg is kaptam a szétvarrt, tesztoszterontól szétcsattanó expasijaimtól. Ha pedig már amúgy sem tudom újra átélni élményeimet, mi lenne, ha írnék róluk? Jó ötlet, ugye? Senkinek nem kell tudnia róla. Az én kis titkom marad.
Erre mi történik? A férjem ráakadt a naplómra. És eláruljak még valamit? Bevállalósabb lett tőle. Ettől megrészegülve elkezdtem feszegetni a határokat – Kent szándékosan manipuláló naplóbejegyzéseket írtam. Többnyire fantasztikusan reagált… kivéve, amikor mégsem. Aztán életem legnagyobb meglepetése várt rám.
B.B. Easton elsöprő humorú, szókimondó memoárjából és az ezt követő folytatásokból a Netflix készít tévésorozatot.


Az előzetes magyar felirattal:
 

Nincsenek megjegyzések