Breaking News

Árnyék és csont spin-off sorozat a Varjakról?!




Az, hogy a Hat varjú és az Árnyék és csont történeteket egybegyúrták a Netlix sorozat kedvéért, önmagában is meglepő döntés volt. De a rajongók, akik olvasták a könyveket, rengeteget foglalkoztatok azóta azzal a kérdéssel, vajon hogyan tovább.

A Hat varjú története ugyanis később játszódik, mint az Árnyék és csonté, és míg az első évadban a varjak kaptak egy előzménysztorit, az kicsit meredeknek tűnik, hogy még két évadon keresztül húzzák a sztorijukat.

Éjjel bombaként robbant a hír a The Vulcan Reporter oldalon, hogy a Netflix berendelte az Árnyék és csont spin-off sorozatát, ami a Varjakról szól majd.

A hír szerint a főszereplők Kaz Brekker, Inej Ghafa, Matthias Helvar, Nina Zenik és Jesper Fahey lesznek - itt érdekesség már az is, hogy Wylanről szó sem esik.

Azt egyelőre nem tudják, mikor indul a projekt, viszont azt tudni vélik, hogy az első évadból már ismert showrunner, Eric Heisserer fejleszti majd a szériát. (Róla tudjuk, hogy alapból is a Hat varjú indította be a fantáziáját, ezt a könyvet olvasta, amikor beleszeretett a világba, és az is az ő ötlete volt, hogy egybefűzzék a két sztorit.)

Könnyen lehet, hogy valójában egy újabb előzménytörténetről van csak szó, hogy tovább húzzák az időt, amíg időben eljutnak az Árnyék és csont sztorijáig, de az is lehetséges, hogy párhuzamosan fut majd az Árnyék és csont a Hat varjú spin-off, ami már Hat varjú regény sztoriját dolgozza majd fel.

Más oldalon egyelőre nem találkoztam ezzel az infóval. Amit hivatalosan is tudunk: már berendelték az Árnyék és csont második évadát, Leigh Bardugo hírleveléből pedig arra következtethetünk, hogy visszatérnek Magyarországra forgatni.

Nincsenek megjegyzések