Breaking News

Előkészületben a legújabb Cassandra Clare kötet - itt a magyar fülszöveg!

A tavaly év végi megjelenés óta már ki lehetnek éhezve az Árnyvadászok, és szuper hírem van: lassan alakulnak a dolgok.

A Könyvmolyképző oldalára felkerült a következő A legősibb átkok kötet, a The Lost Book of the White, ami magyarul Az elveszett Fehér Könyv címet kapta. 

Megjelenési dátum és magyar borító egyelőre nincs, viszont a fülszöveg első tervét már feltöltötték.




A tervezett fülszöveg:

*

Malec. Számukra egy veszedelmes küldetés a gonosz birodalmába nem egyszerűen munka, hanem romantikus kirándulás.

Az élet szép Magnus Bane és Alec Lightwood számára. Együtt élnek egy mesés lakásban, boszorkánymester fiukkal, Maxszal, aki épp járni kezdett, New York utcái pedig békések és csendesek – mármint épp annyira békések és csendesek, mint általában.

Mígnem egy éjjel két régi ismerős tör be Magnus lakásába, és ellopják tőle a nagyhatalmú Fehér Könyvet. Magnus és Alec, felismerve, hogy a tolvajokat ártalmas erők irányítják, mindent félredobnak, hogy visszaszerezzék a könyvet, mielőtt nagyobb kárt okozhatnak. Egészen Sanghajig kell követniük őket, Clary, Jace, Isabelle és a frissen árnyvadásszá avatott Simon segítségével.

Ám Sanghajban gyorsan kiderül, hogy sokkal nagyobb a baj, mint gondolták. Egy erőszakos támadás miatt Magnus mágiája egyre megbízhatatlanabb lesz, és ha nem tudják a városba özönlő démonok útját állni, jobb híján követniük kell őket oda, ahonnan jöttek – a holtak birodalmába. És amivel szembetalálják magukat, sokkal különösebb és aljasabb, mint amire valaha számíthattak…

Vajon sikerül-e leszámolniuk a fenyegető veszéllyel? És hazaérnek-e időben, mielőtt a gyerekük teljesen kikészíti Alec anyukáját?

Csatlakozz a csapathoz, és éld át a kalandjaikat!

* (Ellenőrizetlen szöveg, előzetes tájékoztatásra!)

Nincsenek megjegyzések