Breaking News

MEGJELENÉSRE VÁRVA - 500 inspiráló túra a Föld körül, művészek nyomában

Általában vegyes érzéseim vannak a mindenféle barangolós-utazós, 100 hely, amit látnod kell és hasonló című könyvek kapcsán. Egyrészt elképesztően izgalmasak és érdekesek, ha utazol, hasznosak is - viszont sokszor azt az érzést is előhozzák bennem, hogy na, ezeknek a helyeknek a nagy százalékára nem fogok eljutni.

Ezzel együtt jön egy igazán izgalmas változat belőle október 15-én. Az 500 inspiráló túra a Föld körül önmagában is kecsegtető cím persze, de érdemes az alcímre is vetni egy pillantást.

Ezeknek az utaknak az inspirációi írók, művészek és zenészek, illetve az ő műveik. Az Irodalmi zarándokhelyek témaként felmerült már korábban a blogon, a bejegyzést itt olvashatjátok:



500 ilyen célpont, a világ minden tájáról? Nyilván kíváncsi vagyok.




Fülszöveg:

Öt kontinenst bebarangoló, rendhagyó útiköny, amelyben összesen 500 túra szerepel az országokon átívelő zarándoklatoktól kezdve a különleges városrészekben tett kisebb sétákig. Minden egyes túrát írók, művészek és zenészek élete vagy művei insprálták. Egy-egy túra keretében megismerhetjük a különféle műveket ihlető helyszíneket.

Nincsenek megjegyzések