Breaking News

Még idén megjelenik az új Sarah MacLean kötet!

Sarah MacLean nevét már ismerhetik a hazai történelmi romantikus-rajongók, és most újabb könyvet hoz el tőle a Könyvmolyképző!

A megérdemelt szerető A szerencsejáték szabályai sorozat várva várt második kötete!

Elit start: 2021.12.15
Várható megjelenés: 2022.01.14


Így tehát ha valaki a kiadótól rendeli meg a könyvet, még idén olvashatja!

A magyar borító:
A könyv fülszövege:

Lady Philippa Marbury meglehetősen… különc.
A két őrgrófsággal rendelkező márki éles eszű, szemüveges leányát sokkal jobban érdeklik a könyvek, a tudomány és a laboratórium titkai, mint a bálok és a szerelem. Hamarosan oltár elé vezeti együgyű vőlegénye, aki mellett az egyhangú napokba csak a kutyák és a tudományos kísérletek hoznak majd némi változatosságot. A menyegző előtt Pippának mindössze két hete van arra, hogy felderítse a házasélet izgalmas oldalát – szigorúan tudományos szempontból. Az idő szorít, és hogy a lehető leghasznosabban töltse, olyan tanítót keres, aki otthonosan mozog London sötét bugyraiban.

Egy szélhámos tökéletesen megfelel a célnak.

Az eszes és megfontolt Crossra, London legexkluzívabb szerencsejáték-barlangjának társtulajdonosára esik a választása, aki szándékosan mutatkozik tisztességtelennek a külvilág előtt. A hírnév azonban gyakran sötét titkokat rejt, és amikor a különc Pippa merész ajánlatot tesz neki, hogy segítsen érzelmek nélkül lefolytatni egy tudományos kísérletet, fennáll a veszélye, hogy Cross eddig féltve őrzött titkai napvilágra kerülnek. A férfi készséggel megadná Pippának, amire vágyik, de a szélhámos álarca mögött érző lélek lakik, ezért minden cseppnyi akaraterejére szüksége van, hogy ne váltsa valóra a lady minden álmát.

Vajon sikerülhet-e ez a tudományos kísérlet
érzelmek nélkül?
„Frappáns párbeszédek, szenvedély és humor – kell ennél több?”
– Publishers Weekly

Nincsenek megjegyzések