Breaking News

MEGJELENÉSRE VÁRVA - Itt a következő Originek kötet, a The Burning Shadow magyar borítója és fülszövege!

Hamarosan érkezik magyarul a Luxen spin-off sorozatának, az Origineknek a következő könyve, a The Burning Shadow. 

A kötet magyarul a Lángoló árny címet kapta, ma pedig befutott a magyar borító és a végleges fülszöveg is!

A kiadó az első részhez hasonlóan átvette az eredeti, külföldi borítót.

Fülszöveg:

Teljesítsd be a végzeted!
Evelyn Dasher és Luc útjai keresztezték egymást, és a lány egy szempillantás alatt a luxenek világában találta magát. Ráadásul arra is fény derült, hogy egykor nem volt ismeretlen számára ez a közeg.

Ám nem csak a luxenek múltja rejt titkokat – Evie az emlékezetkiesése miatt több hónapra nem emlékszik az életéből, de érzi, hogy történt vele valami, amit nem tud felidézni, és nem is hajlandó senki elárulni neki az igazat. Ki kell derítenie, ki ő most – és ki volt valaha. De a válaszok újabb kérdéseket vetnek fel. Kutakodásai közben egyre közelebb kerül Luchoz, az erős, arrogáns, éteri szépségű és rendkívül veszélyes originhez… aki valószínűleg szerelmes belé. És ahogy Evie lassan viszonozni kezdi a fiú érzéseit, akaratlanul is felmerül benne a kérdés, hogy Luc vonzalma vajon neki szól-e, vagy egy rég létezett lány emlékének.

Eközben új fenyegetés üti fel a fejét: egy influenzaszerű, halálos vírus, amit – a kormány sziklaszilárd meggyőződése szerint – a luxenek terjesztenek. A szörnyű betegség mindenkit megváltoztat, aki elkapja, pánikot keltve a már amúgy is az összeroppanás szélén álló országban.

Ismerd meg Evie és Luc közös történetének következő fejezetét!
„Kötelező olvasmány.” – Booklist

„Egyszerűen tökéletes! A lassan, fokozatosan építkező történet
meglepően fordulatos és rendkívül érzelmes.”
– Star-Crossed Book Blog

Nincsenek megjegyzések