Breaking News

Tévésorozatot terveznek a Legenda trilógiából!
A Bound Entertainment lecsapott Marie Lu Legenda sorozatának adaptációs jogaira, és tévésorozatot terveznek belőle!

A sorozat pilotját maga a szerző írja majd, együttműködésben Lindsay Sturmannal (Supergirl, Nightflyers, Teen Wolf), illetve executive producer is lesz. 

"Attól a pillanattól, hogy először beszéltem Lindsay-vel, Samuellel és Jamie-vel a Bound Entertainmenttől, tudtam, hogy a Legenda jó kezekben lesz. Nagyon megtisztel, hogy ezzel a csapattal dolgozhatok - olyanokkal, akik nem csak megértik a Legenda sorozat világában magját, hanem ráadásul még engem is bevontak a folyamatba. Alig várom, hogy mindenki láthassa, amin dolgozunk."A trilógia első könyvének fülszövege:

A hajdani Los Angeles partvidékét elöntötte a tenger. Észak-Amerika két nemzetre szakadt; a Köztársaság hadban áll a Kolóniákkal.

A jómódú környéken, az elithez tartozó családba született, tizenöt éves June kivételes tehetség. kötelességtudó, szenvedélyes, a haza iránt elkötelezett, nyitva áll előtte az út a Köztársaság legmagasabb katonai köreibe.

A Lake Szektorban, a nyomornegyedben született, tizenöt éves Day a Köztársaság legkeresettebb bűnözője. De a szándékai korántsem olyan elítélendők, mint azt gondolnánk.

Ők ketten két külön világban élnek, és talán sosem keresztezné egymást az útjuk, ám egy nap June bátyja gyilkosság áldozatává válik. Az első számú gyanúsított Day lesz. Ezzel kezdetét veszi a mindent eldöntő macska-egér játék, melyben Day kétségbeesett versenyt fut a családja életéért, miközben June elszántan igyekszik megbosszulni bátyja halálát. De az események megdöbbentő fordulatot vesznek. Rájönnek, kettejükben van valami közös, és azt is megtudják, milyen messzire hajlandó elmenni a hatalom, hogy megőrizze titkait.

Nincsenek megjegyzések