Breaking News

Új előzetes és karakterplakátok érkeztek A kutya karmai közt adaptációhoz

A kutya karmai közt könyv formában a Könyvmolyképző gondozásában érkezik magyarul, filmként pedig igazi Oscar-esélyes alkotásról beszélünk. 

Ahogy a hivatalos Netflix leírásban szerepel:

Az Oscar-díjas Jane Campion rendező és író filmje, A kutya karmai közt „lélegzetelállító”, „csodálatos” és „egy mestermű”. A főbb szerepekben Benedict Cumberbatch, Kirsten Dunst, Jesse Plemons és Kodi Smit-McPhee látható. A kiválasztott mozikban novembertől és a Netflix műsorán december 1-től látható.


Az új plakátok:








Az új előzetes:




A könyv fülszövege és borítója:

„Hátborzongató… A kutya karmai közt
egy feszes tempójú, erőteljes regény.” – Publisher’s Weekly
Phil és George testvérek és üzlettársak, a montanai völgy legnagyobb farmjának tulajdonosai. Phil az okos, George a lomha. Phil magas és összeférhetetlen, George testes és csöndes. Phil briliáns sakkjátékos, mohó olvasó és ékesen szóló történetmesélő, George lassan tanul, és a munkának szenteli magát.

Phil ádáz szadista, aki mindenben dominálni akar, ezért nem tudja elviselni a gyengeséget, George-nak viszont gyengéd, szeretetteli a lelke. Ugyanabban a szobában alszanak, amelyiken kisfiúként osztoztak, és ennek már közel negyven éve. Amikor George váratlanul feleségül vesz egy fiatal özvegyet, és elviszi a farmra, Phil könyörtelen hadjáratba kezd, hogy tönkretegye öccse újdonsült feleségét. De szemben találja magát egy váratlan védelmezővel…

A kutya karmai közt rabul ejti az olvasót a felkavaró első bekezdéstől az elképesztő végső fordulatig.



 

Nincsenek megjegyzések