Breaking News

Jó hír: lesz Pall Mall A Bridgerton család 2. évadában!




A régi Bridgerton rajongóknak sok más mellett egy kardinálus jelenet jár a fejében a második könyv kapcsán, ami nélkül nem akarjuk látni az adaptációt.

Ugye tudjátok, mire gondolok?

Naná, hogy a Pall Mall jelenetre. 

Először akkor került elő a téma körüli félelem, amikor kiderült, az első évadban Hastings hercegét alakító Regé-Jean Page nem tervez visszatérni a folytatásra. Márpedig annál a bizonyos Pall Mall jelenetnél ott lenne, ahogyan Daphne is. 

Aztán felmerült a kérdés a komment szekcióban akkor is, amikor Kate és Anthony lovaglását láthattuk - lehetséges, hogy a Pall Mall jelenetet kiváltották egy átvetett lábas lovaglással? 

Jelentem, jó híreket hozok!

Az Entertainment Weekly készített interjút a szereplőkkel, erről már írtam nektek. És bizony az egyik interjúból kiderült: lesz Pall Mall! 

Phoebe Dynevort arról faggaták, hogyan tér vissza a karaktere a második évadra, mennyire lesz más a szerepe, mint az első évadban.

Így nyilatkozott:

"Daphnénak remek érzéke van hozzá, hogy ne csupán együttérezzen a körülötte lévőkkel, hanem észre is vegye a vakfoltjaikat. Ezt tette Simonnal is, most pedig Anthonyval."

Az EW pedig némi kiegészítéssel is megtoldja, ami kifejezetten fontos, mert:

"A 2. évadban a Bridgertonok vidéki otthonukba utaznak, ahol Daphne új oldalát is megismerhetjük: bolondozik a családjával és komoly versenyszellemet is láthatunk tőle egy Pall Mall (ismertebb nevén krokett) meccs alkalmával." 

Igaz, ezt csak az EW fűzte hozzá Daphne karakterleírásához, mivel ez eléggé megvásárolt promóciónak tűnik, nagy eséllyel nem írnának benne butaságot. 




Nincsenek megjegyzések