Breaking News

Lehetséges, hogy adaptációs hírek várhatóak Jennifer L. Armentrouttól? + megjelenési információk a szerzőtől




Jennifer L. Armentrout tegnap közzétette, milyen könyvekre számíthatunk tőle a közeljövőben. A bejegyzése végén pedig volt még egy kis érdekesség, amire a könyves összefoglaló után kitérek én is a bejegyzés végén.

A magyar megjelenések természetesen még nem tartanak ott, ahol az angol nyelvű megjelenések, amilyen tempóban Armentrout dolgozik, nem is csoda. (Lenyűgöző ez a nő, nem igaz?)

Nem olyan régen megjelent nálunk a Blood and Ash sorozat első része, a Vérből és hamuból.
A poszt szerint ez a sorozat 5 vagy 6 részes lesz. 
Az 5. könyv megjelenési időpontja még nem nyilvános, viszont azt már tudhatjuk, hogy Poppy és Cas a főszereplők, és a jelenlegi tervek szerint nagy eséllyel Poppy szemszög lesz. 
Jön Cas szemszögéből is könyv, de még nem tudni, mikor. 

A spin-off sorozat Flesh and Fire sorozat kapcsán azt lehet tudni, hogy ez három részes lesz.
A második könyv, az A Light in the Flame idén novemberben jelenik meg angolul.
A harmadik kötet megjelenési idejét még nem tudjuk.

Az Originek sorozat következő könyvét, aminek a címe The Fevered Winter lesz, jelenleg is írja a szerző.
Nagy eséllyel valamikor 2023-ban jelenik meg a könyv, az év közepe felé vagy ősszel. Minden azon múlik, hogy tudja majd ütemezni a kinti kiadó. (Láttuk, hogy ezzel odakint is problémák vannak, jó példa Cassandra Clare esete - Deszy)
Ez lesz a sorozat utolsó könyve.


És végül a szaftosabb-izgibb infók a poszt végéről.

Lehet, hogy lesz egy újabb fantasysorozata a szerzőnek, erről viszont egyelőre nem mondhat többet. 

Viszont idézem: "Ennyi mostanra. Illetve ennyi, és még igazán szuper hatalmas és izgalmas dolgok történnek, és remélem, a közeli jövőben megoszthatom veletek."

Mivel a könyves híreket szépen elsorolta Armentrout, jogos a következtetés, hogy a hatalmas dolog, amiről még nem beszélhet, valamiféle adaptáció lehet.
Figyelembe véve, mekkora TikTok siker a Vérből és hamuból, egyáltalán nem kizárt, hogy elkeltek a könyv adaptációs jogai. 
Mennyire izgalmas lenne? Főleg, ha egy nagyobb stúdió vette be, és nem egy olyan független csapat, mint amilyen a Passionflix, ahol a Wicked sorozatból készül adaptáció.


Nincsenek megjegyzések