Breaking News

BRÉKING! Újabb Trónok harca spin-off sorozat készül - Jon Snow főszereplésével!




Jon Snow, vagyis magyarul Havas Jon az egyik olyan szereplő, akinek az élete... nos, elég nyitottan marad a Trónok harca végén. Elmegy északra, és ezzel nagyjából kész is, amit tudunk. Annak tükrében, hogy korábban milyen fontos szerepe volt, hogy milyen fontos dolgokat tett, hogy mik derültek ki róla - talán sokakban maradt hiányérzet vele kapcsolatban.

Nagy eséllyel így érzi az HBO is, ugyanis a The Hollywood Reporter bejelentette, hogy újabb Trónok harca spin-offon dolgoznak, aminek a főszereplője Jon Snow lesz, és a karakter Trónok harca eseménye utáni életét mutatja be. Na jó, ha őszinték akarunk lenni, a döntésben azért nagy szerepet játszatott a lezáratlanság mellett az is, hogy Jon Snow volt az egyik legnépszerűbb szereplő az eredeti Trónok harca sorozatból, így jogosan számíthatnak arra, hogy a róla szóló széria nagy figyelemre tart majd számot, és újabb közönségsikert hozhatnak össze.


Főleg, hogy a hírek szerint maga Kit Harington is visszatér a szerepre.

Mindenki másról egyelőre nem tudunk semmit, de a cikk szerint - tekintve, hogy folytatásról van szó -, lehetséges, hogy más ismerős szereplők is visszatérnek majd, például Jon még élő unokatestvérei.


Az HBO részéről nem lenne túlságosan meglepő a hír, hiszen látható módon többek között úgy próbálják felvenni a versenyt a többi streaming szolgáltatóval, hogy minél többet próbálnak kihozni a már náluk lévő, befutott franchise-ból - folytatásokkal, rebootokkal. Gondoljunk csak a Szex és New York folytatásra, a Pretty Little Liars és a Gossip Girl rebootokra, a készülő True Blood rebootra, és azt is tudjuk, hogy a Trónok harca kapcsán is dolgoznak több más projekten is.

Bejegyzésajánló


Az HBO és Kit Harington sajtósai egyelőre nem nyilatkoztak a hírek kapcsán.

Nincsenek megjegyzések