Breaking News

Újabb animációs Trónok harca spin-off érkezhetnek a hírek szerint!
A tervben lévő Trónok harca spin-offokról már sokszor írtam, ha esetleg valaki lemaradt, gyors összefoglaló:

A legutóbb 3 spin-off sorozatról érkezett hír: a 9 utazás, a 10.000 hajó és a Bolhavég sorozatok, ezekről ebben a bejegyzésben olvashattok bővebben.


Mindezek mellett természetesen ott a soron következő, már forgatás alatt álló House of the Dragon. A Deadline most izgalmas hírrel szolgált. Eszerint az HBO Maxra több animált Trónok harca spin-off készítésével számolnak.

A hírt eredetileg a The Hollywood Reporter osztotta meg, akik úgy tudják, az egyik lehetséges projekt Yi Ti-ben játszódik, egy olyan vidéken, amit az eredeti történet egyáltalán nem mutatott be. Ez Essostól messze keleten van, az ismert világ legkeletibb csücskénél. A birodalmat a császári Kína inspirálta, és ez Martin világának egyik legősibb és legfejletebb társadalma.

És a hírek szerint ez csak egy a legalább három animációs projekt közül. 

Ezzel együtt arról is beszámoltak, hogy a fentiek közül az egyik élőszereplős spin-offot már el is kaszálták - ez a Bolhavégről szóló projekt. A THR forrásai szerint mindig is ez volt a legbizonytalanabb lábakon álló ötlet azok közül, amik nyilvánosságra kerültek.


Az HBO nem kívánta kommentálni a hírt.

Nincsenek megjegyzések