Breaking News

Máris elkezdődött A nyár, amikor megszépültem folytatásának forgatása!
Azt már megírtam, hogy A nyár, amikor megszépültem második évadát már az előtt berendelte a Prime Video, hogy egyáltalán debütált volna. 

Az első évad június 17-én debütált a Prime-on. És most megtudhattuk, nem volt véletlen, hogy ilyen hamar bejelentették a folytatás hírét, a háttérben ugyanis már jó ideje gőzerővel dolgozhattak rajta - kiderült ugyanis, hogy már el is kezdődött a folytatás forgatása!

Bejegyzésajánló

A hírt a Prime Video jelentette be a közösségi oldalán, egy fotóval a forgatáson, amin láthatjuk a főszereplőt és magát Jenny Hant is!

A fotó:
Az első könyv fülszövege:

„Ebben a könyvben minden  benne van, amire egy lánynak szüksége van ­nyáron.”

Ahogy beköszönt a nyár, Belly maga mögött hagyja az iskolai életét, és Cousins Beachre menekül. Oda, ahol élete minden eddigi nyarát töltötte. A nyaralóban nemcsak otthon érzi magát, távol az otthontól, de a számára legkedvesebb emberek veszik körül: Susannah, édesanyja legjobb barátnője a fiaival, Conraddal és Jeremiah-val. Belly azóta üldözi a szerelmével Conradot, amióta az eszét tudja, de mindennél jobban reménykedik abban, hogy ez a nyár más lesz, mint a többi. Bár megjelenik egy új srác, Cam, aki egy kicsit elvonja a figyelmét, és Conrad testvére, Jeremiah is sóvárgó pillantásokat vet rá, Belly szíve már Conradé.

Vajon a fiú is neki szánja az övét? Tényleg olyan nyár áll előttük, amely mindent megváltoztat?

 

Nincsenek megjegyzések