Breaking News

Így búcsúztak II. Erzsébettől ismert írók




A teljesség igénye nélkül összegyűjtöttem néhány reakciót ismert íróktól II. Erzsébet halála kapcsán. Értelemszerűen sokkal nagyobb arányban szólaltak meg brit szerzők, mint amerikaiak.

Külön kiemelném John Greent, aki egy sor érdekes viszonyító számot kigyűjtött azzal kapcsolatban, mennyi mindent átélt Erzsébet, vagyis mennyi minden történet az utóbbi évtizedekben. Szóval érdemes a teljes threadet végigolvasni.


Véget ért egy korszak. 70 év, 15 miniszter, beleértve Winston Churchill-t. A 20. század egyik nagy ikonja, akárhogy érzel is a monarchiával kapcsolatban. Elkerülhetetlen nap, de még is így hihetetlennek érződik.



II. Erzsébet királynő 41 éves volt, amikor az Egyesült államokban mindenhol engedélyezték a rasszok közötti házasságot.
(A többiért katt, egy egész folyam van ilyenekből)


Wow. Most jöttem rá, hogy soha többet nem fogom hallani az életemben azt, hogy Királynő. (Itt értelemszerűen arra gondol, hogy a trón további örökösei mind férfiak - Deszy)



Milyen szomorú, szomorú nap.



RIP Őfelsége a sugárzó mosollyal



A Királynő nagyon különleges nő volt, ez a nemzet nagyon szerencsés volt. Elég idős vagyok hozzá, hogy még emlékezzek a koronázására: egész életemben ott volt, nagyon fog hiányozni.



Néhányan talán furcsának találják a britek sokkját és gyászát, de milliók szerették és tisztelték ezt a nőt, aki panaszkodás nélkül töltötte be alkotmányos szerepét hetven éven át.



Nagyon szomorú vagyok, hogy Őfelsége II. Erzsébet eltávozott. Különleges nő volt, akinek a kötelességérzete példa nélküli volt. Véget ért egy korszak.





Neil Gaiman Paddington maci tweetjét osztotta tovább, amit tegnap már megosztottam én is.

Nincsenek megjegyzések