Breaking News

Fotókat kaptunk a Fallen - Kitaszítva új adaptációjából - méghozzá Danielről!




Ahogyan már megírtam, új adaptáció készül a Fallenből.

Lauren Kate Fallen - Kitaszítva című könyvéből készült már egy film, méghozzá nálunk, Budapesten forgatták. Sajnos viszont nem kapott túl nagy figyelmet, nem is mindenhol mutatták be, így nem hozta meg az átütő sikert a könyvnek és a szerzőnek. 

Most viszont itt az újabb esély, ugyanis tévésorozat készül a könyvekből - és a változatosság kedvéért ezt is nálunk forgatták.

Megint nagy kérdés a mi szempontunkból, kapunk-e majd belőle, ugyanis egy brazil projektről van szó, így semmi sem garantálja, hogy magyarul is látható lesz. 

Mindenesetre reménykedjünk.

Amit biztosan tudunk, hogy az első évadot nyolc részesre tervezték. 

A főszereplőket is ismerjük, és most megerősítette Lauren Kate is a személyüket egy Instagram videóban, amit lent beágyazok.

Jessica Alexander - Luce
Gijs Blom - Daniel
Timothy Innes - Cam


A napokban Lauren Kate az új Danielről osztott megy sor fotót, részben jelenetfotót, részben kulisszák mögötti fotót. 

Mutatom őket:









A könyv fülszövege:

Van valami fájdalmasan ismerős Daniel Grigoriban. A rejtélyes és zárkózott fiú azonnal felkelti Luce Price érdeklődését, amint a lány meglátja a Sword & Cross bentlakásos iskolában. Ő az egyetlen jó dolog az intézményben, ahol tilos mobiltelefont használni, a többi diák nehéz eset, és minden mozdulatukat biztonsági kamerák figyelik. Csakhogy Daniel nem akarja, hogy bármi köze legyen Luce-höz, és mindent megtesz, hogy ezt nyilvánvalóvá is tegye a lány számára. De Luce nem képes lemondani róla. Úgy vonzza a fiú, mint az éjjeli pillangókat a tűz fénye, és muszáj kiderítenie, amit Daniel olyan elszántan szeretne titokban tartani... A veszedelmesen izgalmas és sötéten romantikus regény letehetetlen olvasmány és felülmúlhatatlan szerelmi történet.


 

 

Nincsenek megjegyzések