Breaking News

Éldekorált verzióban is megjelenik Colleen Hoover sikerkönyve, a Velünk véget ér!

Colleen Hoover a tavalyi évben sikert sikerre halmozott, óriási mennyiségű könyvet értékesített, és ami igazán meglepő, hogy ezt a régi könyveivel is elérte - sőt, valójában a legsikeresebb könyve, a Velünk véget ér kifejezetten réginek számít a mai könyves piacon. (Magyarországon a könyv 2017-ben jelent meg.)


Most megint utánnyomás készül a könyvből, a nagy sikerre való tekintettel pedig többféle is: egyrészt kemény kötésben is megjelenik a könyv, másrészt éldekorált verzióban is megjelenik, a puha és kemény változat is. (Ez lesz a Könyvmolyképző első kemény kötéses éldekorált könyve.)



Mutatom:




A könyv fülszövege:

Néha az okozza a legtöbb fájdalmat, aki szeret.

Lilynek nem ment mindig könnyen a sora, de annál keményebben dolgozott, hogy olyan életet élhessen, amilyenre vágyik. Elhagyta a Maine állambeli kisvárost, ahol felnőtt; egyetemet végzett, és Bostonba költözött, ahol saját vállalkozásba kezdett. Amikor szikrázni kezd a levegő közte és a jóképű idegsebész, Ryle Kincaid között, Lily életében hirtelen minden túl szép lesz ahhoz, hogy igaz legyen. Ryle magabiztos, makacs, kicsit talán arrogáns is, de emellett érzékeny, okos, és Lily a gyengéje – bár a kapcsolatoktól való viszolygása aggodalomra ad okot. Lilyt mégsem csak az új kapcsolata foglalkoztatja. Rengeteget gondol Atlas Corriganre is – az első szerelmére, aki a hátrahagyott múltjához köti. A fiú, aki lelki társa és védelmezője volt, most újra feltűnik a színen, veszélyeztetve ezzel mindent, amit Lily és Ryle együtt felépített. Ebben a merész és mélyen személyes regényben Colleen Hoover szívszorongató történetet tár elénk, ami új, izgalmas utakra vezeti őt magát mint írót is. A Velünk véget ér felejthetetlen mese a szerelemről, amiért nagy árat kell fizetni.

Add át magad a reménynek!

Nincsenek megjegyzések