Breaking News

Film készül Maggie Stiefvater Shiverjéből!





Kifejezetten érdekes, amikor a filmipar most talál rá egy-egy olyan könyvre, ami évekkel ezelőtt volt a csúcson. Viszont izgalmas kísérlet, ezek a történetek hogyan teljesítenek vajon 10-20 évvel később.

Ezúttal Maggie Stiefvater Shiver sorozatáról jött a hír, hogy elkeltek a filmes jogok!

Addam Bramich producer csapott le az angolul 2009-ben publikált könyvre, és a hírek szerint Andy Fickman rendes filmet belőle. 

Utóbbinak nem idegen a könyves adaptáció: Taylor Jenkins Reid könyve alapján készített filmet, ami Amerikában április 7-én debütál majd. 

Kíváncsian várom a további híreket.


A könyv fülszövege:

A hideg – Grace évek óta figyelte a házuk mögötti erdőben élő farkasokat. Egy sárga szemű farkas – az ő farkasa – visszanéz rá. Nagyon ismerős, de nem tudja, miért.
A forróság – Sam két életet élt. Farkasként néma társa a lánynak, akit szeret. Aztán egy rövid ideig minden évben emberként, aki nem meri megszólítani Grace-t… Egészen mostanáig.
A borzongás – Grace és Sam számára a szerelem mindig távoli volt. De amikor már kimondták, nem takargathatták tovább. Samnek küzdenie kell, hogy ember maradjon – és Grace harcol, hogy megtartsa a fiút – még ha ez a múlt sebeit, a jelen törékenységét és a képtelen jövőt jelenti is…


Nincsenek megjegyzések