Breaking News

Négyféle kiadásban is érkezik a Velünk véget ér folytatása!




Hamarosan magyarul is megjelenik Colleen Hoover nagysikerű regényének, a Velünk véget érnek a folytatása, a Velünk kezdődik.

A nem olyan régen előrendelhetővé vált éldekorált, kemény kötéses Velünk véget ér után jogosan merült fel a kérdés: ez vajon milyen változatokban jelenik meg. 

Nos, jelentem, minden olyanban, amiben az első rész is megjelent, így lesz puha kötésű, puha kötésű éldekorált, kemény kötésű, és kemény kötésű éldekorált!


A fülszöveg első változata, amiből kiderül, nagyjából mire számíthatunk a második könyvben:

*Lily és volt férje, Ryle, éppen csak beleszokik a közös gyerekfelügyelet ritmusába, amikor Lily hirtelen újra összefut első szerelmével, Atlasszal. Majdnem két külön töltött év után Lily fellelkesül, hogy az idő most az egyszer az ő javukra játszik, és azonnal igent mond, amikor Atlas randevúra hívja.

Ám lelkesedését csírájában fojtja el a gondolat, hogy noha többé nem házasok, Ryle azért nagyon is része az életének, és gyűlölni fogja Atlas Corrigant, amiért jelen van a volt felesége és a kislánya életében.

Lily és Atlas nézőpontjának váltogatásával a Velünk kezdődik ott veszi fel a fonalat, ahol a „lebilincselő, lüktető” bestseller, a Velünk véget ér elejtette azt. Egyre több részletre derül fény Atlas múltjából, és követhetjük a volt férjével hadakozó, közben pedig az ismét az igaz szerelem lehetőségébe kapaszkodó Lilyt, mindezt olyan romantikával átitatva, amire csak Colleen Hoover képes.
*(Ellenőrizetlen szöveg, előzetes tájékoztatásra!) 

Nincsenek megjegyzések