Breaking News

Máris érkezik a Gilded - Aranyfonó folytatása!

Idén jelent meg Marissa Meyer Gilded - Aranyfonó című regénye, és máris érkezik a folytatás, a Cursed - Átkozottak! Ezzel rögtön teljessé is válik a sorozat, ugyanis egy duológiáról van szó. 

A Cursedhöz már megérkezett a magyar borító és fülszöveg is, viszont érdemes azt is megjegyezni, hogy lesz majd éldekorált kiadás is - erről még nem került fel kép a Könyvmolyképző oldalára.





Fülszöveg:

„Lenyűgöző világ és rossz csillagzat alatt született szerelmesek.” – Publishers Weekly Az adalheidi kastélyban nagy a felfordulás.

Serilda és Arany képtelen megtörni az őket Adalheid kísértetjárta kastélyához kötő átkot. Örökre csapdába estek. A végtelen hold éjszakáján a Lidérckirály el akarja kapni a hét isten egyikét, hogy visszahozza a szerelmét, Perchtát, akit korábban száműztek az alvilágba.

De hamar világossá válik, hogy a Lidérckirály bosszúvágyát nem csillapíthatja egyetlen kívánság, és a valódi céljai végzetes hatással lehetnek a halandók világára.

Serilda és Arany mindenáron meg akarja akadályozni, hogy a király végrehajtsa a tervét. Közben próbálják kideríteni, mi Arany valódi neve, és igyekeznek felszabadítani a sötét szerzeteket szolgáló szellemeket is.
Úgy tűnik, egyedül a szerelmük erejére számíthatnak, miközben a gonoszok csatarendbe állnak…

„Nem igaz, suttogta volna legszívesebben. Előre akart hajolni, a fiú halántékához nyomni az arcát. A falhoz préselni, hozzásimulni. Nem lettem az övé. Sosem leszek az övé.”

A bestsellerszerző Marissa Meyer kísérteties, tündérmese ihlette Gilded – Aranyfonó duológiájának izgalmas záróakkordja, mely a régi és az új rajongókat egyaránt magával ragadja.

Hagyd, hogy elvarázsoljon!

Nincsenek megjegyzések