Breaking News

Újabb élfestett utánnyomással jelentkezik a Gabo!

Újabb élfestett utánnyomással jelentkezik a Gabo!

Ezúttal Mary E. Pearson Az árulás csókja kap ilyen kiadást - saját borítóval. Ahogyan a lenti képen láthatjátok, kétféle kiadás lesz - az éldekoros díszkiadás borítója árnyalatnyit más, mint a sima változaté.

Kommentekből az is kiderült, hogy az egész sorozatot tervezik ilyen verzióban is kiadni.

A megjelenés júniusra várható. 


Én nagyon szerettem ezt a könyvet, van benne egy hatalmas csavar, ami örök emlék lett. Viszont utána a folytatásra várnom kellett, és nem jutottam el odáig, hogy tovább olvassam, azt hiszem, ez most jó apropó lesz.A fülszöveg:

EGY HERCEGNŐ KERESI A HELYÉT AZ ÚJJÁSZÜLETETT VILÁGBAN.

Megszökik az esküvője napján. Ősi iratokat lop el a kancellár titkos gyűjteményéből. A saját apja küld fejvadászokat utána.

Ő Lia hercegnő, Morrighan királyságának Első Leánya.

Morrighan Királyságának rendjét hagyományok és egy letűnt világ történetei szabják meg, de bizonyos hagyományoknak Lia nem hajlandó engedelmeskedni. Az elrendezett házasság elől menekülő és új életre vágyó lány az esküvője reggelén egy távoli halászfaluba szökik. Egy fogadóban talál munkát, ahová hamarosan két idegen érkezik, de Lia mit sem tud arról, hogy egyikük az elhagyott herceg, a másik pedig egy ellene küldött orgyilkos.

Megtévesztés és árulás szövi hálóját a három fiatal köré, és Lia veszedelmes titkokra bukkan, amelyek elpusztíthatják a világát. A titkokon túl azonban olyasmit is talál, amire nem számított – szerelmet.

Nincsenek megjegyzések